20/8: Första veckan gjord.

Då var första veckans jobb avklarat då efter semestern. Fort har det gått, och i onsdags var jag så trött att jag höll på att somna innan morronfikat. Huga..

Har varit lite avis på Emmi och U som har kunnat sova ut på morronen, när jag har måsta släpat mej ur sängen. Är ju inte min grej att kliva upp tidigt.

Tänker lägga upp några fler bilder sen vår tripp till Åbo. Finns massor, men ska inte tråka ut er för mycket, och vissa passar sej inte att visas upp heller ;)

Men här är en till när vi sitter och (svettas ihjäl) mår gott innan vi kliver ombord.



Och här är Adam & Manne. Undrar fortfarande vem som vann.. :)



Manne & Emmi efter timmar av dans, tidigt på morronen..



E fotade vacker soluppgång. U och jag sov då.





Måste in med en fin bild på Gamla stan oxå. Visst är det härligt att gå omkring där?!



Härlig resa var det och jag längtar tills vi kommer iväg nånstans igen.

Igår hade vi besök här från Lidköping. Himla skoj! Det var min barndomskompis Robin och hans barn som hälsade på en sväng. Alltid lika kul! Kommer aldrig glömma när han skrev till mej så här: ja nu kommer vi vara lika många hemma, som när ni har alla barnen hemma.
Jag fattade ingenting. Det var ju han, Helena och deras dotter Cornelia..  Funderade och funderade.. Sen skrev han: vi ska få trillingar!

Gud va häftigt va?! Jag tycker det är så kul att känna dem. Tvillingar är "spännande", och jag känner ju några par. Men trillingar.. de här tjejerna är de första jag känner. Kul kul!

Här är de tre.
Först Klara.



Sen Elsa.



Och Sonja.



Och storasyster Cornelia.



härliga barn! Och det var full fart här. Studsmattan, gungor, vattna blommor. Och gurkorna i växthuset. Haha.. E gick in där med dem och vi satt på verandan. Hörde plötsligt skrik där inne.. tjejerna kom utspringande: åh.. det här är de största gurkorna jag någonsin sett!!  hihi...!





Sötisar!
Jätteglad att de kom som sagt. Synd bara att de inte kan bo kvar här hos oss då de är allergiska mot bland annat katter. Skrot för allergier.

Äpplen i massor har det kommit oxå. Men de är långt ifrån mogna ännu. Men det strundade barnen i. De smaskade och åt.. förstår inte. Jag smakade med lillan och fy.. inte gott.





Hoppas få se alla fyra småfisar, plus mamman och pappan snart igen! :)

Nu ska jag gå en våning ner till kära sambo, sluta bita på naglarna, och bara njuta av fredagen.
Tänkte ta ett glas rött förut, men vinet luktade inte bra..stått alldeles för länge, bläk. Så det fick bli ett glas vitt istället, och ja, det gick bra de med! =)

Puss å hej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0