18/6: Bilder, cd, bilder, cd...

Tid tar det.. Lång tid. Att pyssla med bilder alltså. Har först suttit och tagit bort massa bilder som av olika anledningar inte passar sej att skicka ut. Och sen redigerat lite på vissa av dem som jag ville ha kvar. Sen kollade jag och nä... Fick inte plats på en cd. Morr. For och kollade om det fanns större cd-skivor, med mera utrymme alltså. Men nä. Morr igen. Fick sätta mej igen och gå igenom allt. Försöka plocka bort ännu mera bilder. Inge kul ju. Vill kunna ha kvar allihopa. Men nu är jag igång med brännandet iaf. Äntligen! Och ja, det tar tiiiiid.

U och jag käkade kebab idag, mums de. Har regnat hela dagen lång, men inte precis nu va jag kan se. Men det märktes att det var fler folk som inte var hemma å grillade direkt. Proppat med folk på Shish. Kul att det går bra för dem.

När vi ätit så började vi disskutera om kidsen, alltså ungdomar ska kunna skriva sin adress på brev eller ej. Vad tycker du? Jag är helt övertygad om min känsla att sånt ska de lära sej i skolan. Men U tyckte att det kunde man ju förstå att de inte gör, då de inte skriver brev så idag. Meen... va sjutton, man bör väl lära sej ändå. Om du kommer ut på ett företag och blir tillsagd att skicka ett brev, och skriva adressen utanpå. Bör de då inte klara det?? Jag tycker det. Det ska inte behöva bli ett brev där adressen skrivs längst upp till vänster på kuvertet till exempel, eller att orten står efter namnet.. Jag blir galen på sånt där. Kanske är petig och tänker "fel i tiden" men nä.. gillar det inte.

Undrar just när det ska bli varmt och verkligen kännas som sommar? Längtar så. Vill kunna vara ute och mysa på kvällarna. Och helst utan mygg oxå då. Va man kräver va?! Men tänk.. vilket under det vore. Ja ja, fåglarna ska ju ha sin mat. Men var är alla fåglar när man står där i en svärm av mygg? De skulle kunna äta rejält just då, men de är aldrig på plats. =) Nä fram för hungrigare fåglar.
Vi har fågelungar under taket på vår bro. Himla gulligt att se dessa föräldrar som far in och ut där som tettingar och matar dessa skrikande ungar. Undrar just hur många de är. Man kan inte se dem tyvärr. Hade gärna smygtittat lite på dem. Ungarna verkar tro att vi oxå kan mata dem.. eller nåt.. för så fort vi öppnar dörren eller går på bron så skriker de hej vilt där inne. Kuligt!
Undrar just hur det går med äggen i Bensjö, om de är kläckta. Måste kolla det på midsommar, för då ska vi dit! :)

Imorrn är det stor fest i Stockholm. Prinsessan Victoria ska gifta sej med sin Daniel. Undrar just vad de känner precis just nu? Längtan, nervositet, trötthet, glädje..? Kanske de rent av skulle vilja fara till Vegas och gifta sej i Elvis kostym? Nä det tror jag ändå inte. Det skrivs ju massor nu hela tiden i tidningar och på tv. Jag hoppas bara att de verkligen hinner känna att de får bröllopet som de vill, och inte bara massa måsten, för att de är just de. Såg lite på tv förut, men jag orkar liksom inte hålla nyfikenheten uppe. Kommer säkert kolla imorrn om jag nu är inne då, för själva bröllopet vore jättekul att "vara med på". Men allt detta innan, alla spekulationer.. kommer hon har det halsbandet, kommer hon ha sån eller sån klänning??? Jo jag förstår visst att detta är stort och jag sitter där själv med rörda ögon när jag ser dem (älskar att se hur de tittar på varandra nu, sen deras förlovning blev offentlig) men tycker nog det blir lite för mycket ändå.

Och imorrn är det en stor fest till. I Ånge. Med ett par som har gift sej tidigare. Stina & Pelle. Ska bli jättekul! Jag ska fota där oxå, vilket känns roligt. Bilder på alla som kommer dit, och sen mingelbilder kommer det bli. Om jag känner Stina rätt så kommer det vara en massa lekar av olika de slag ( nä, av ett slag - nämligen tok med sexanspelningar ) och då kommer jag fota lite till. ;) Kan ju alltid skylla på det, om det blir nåt tok jag inte pallar med =) Hoppas bara det inte blir regn.. Vi skulle klä oss i ljusa kläder oxå.. undrar just varför?

Hihi.. jag hade tänkt mej att bara skriva lite ikväll, men här sitter jag och ja det blev rätt mycket ändå. Brukar bli så när jag skriver. Lite om allt och ingeting =) Men hörrni, visst vill vi ha det så här i sommar va?!



Bara få ligga i hängmattan och ha de gött! Nice!

Och när jag ändå håller på och längtar efter sommar så är ju denna bilden given, eller hur?!



Mums säger jag bara! Började rensa ogräs i jordgubbslandet i förrgår, men gav upp. Började för sent så mygg och ork blev för stora motståndare. Får ge mej på den en annan dag. Det lär ju finnas kvar.

Nu har jag lyckats bränna 24 stycken skivor. Och där blev en till klar. Så. Plutt. Ut med dej skiva, klart. Skriva lite på den: Niorna 10/6-2010. Färdigt. Borde ju egentligen skicka med ett visitkort jag har där det står "Friskvårdsmassör/ Hobbyfotograf" så kanske nån kommer ihåg mej tills en annan gång! Hm.. varför är man så dålig på att marknadsföra sej själv tro??

Nämen nu måste jag sluta skriva för idag. Klockan går och jag ska sluta med skivorna oxå för idag. Lägga mej och sova lite och ja... hahaha, apropå det. Igår hade jag varit.. haha.. nu börjar jag skriva igen =) Men igår hade jag varit hos min nuvarande nagelfixarkvinna Yvonne och fixat till naglarna ( som av nån konstig anledning inte satt som de skulle förra gången, vilket aldrig hänt där tidigare ) Men nu är de tjusiga igen, blev både fransk manikyr och lite bling bling på dem. Jag skjutsade hem henne efteråt till hennes gulliga hus, då hennes bil inte vill fungera längre. Jag kom hem vid halv åtta tiden nån gång tror jag. Vrålhungrig, då jag inte ätit sen lunch. Underbara U hade köpt kyckling och potatissallad som vi mumsade i oss. Sen ville han kolla på fotboll, vilket jag tyckte så där om. Jag myste ner där vid honom under filten och somnade. Sov tre timmar rakt av, väcktes av : du måste vakna nu, för att gå å lägga dej ;) Och han trodde inte jag skulle kunna sova mera. Jag klev upp alldeles yr där, och japp somnade direkt jag la huvudet på kudden. Inga problem. Sen vaknade jag kvart i åtta i morse... What the f... Jag ska vara på jobbet halv åtta egenligen. Lite panik då. Jag fattar inte hur man kan sova så länge. Men tydligen behövdes det iaf.

Men nattinattkramen på er då! Måste ju sussa nu. Stor fest & bröllop imorrn ju. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0