20/11: Firad igen!

-Jag ville säga, att vi är mirakel, vi är mirakel du och jag!

Underbar låt med Martin Stenmarck! Spelar för fullt här hemma nu. Bara jag och katterna som springer runt här. Jag har sovit ut gott idag. Skönt att äntligen få göra det. Det längtar jag till varje vecka, just att lördagmorron få sova ut och vakna av mej själv. Utan väckarklockan. =) Har just ätit gröt här och gett katterna lite lördagsgodis! 




Igår efter jobbet så hade de bett mej och en kollega stanna kvar. De skulle fira oss båda eftersom vi fyllt 40!  Jättetrevligt var det. Vi fick grekisk buffé och det var såå gott! Sen var det massa surr och glada skratt, allt på topp! Och även lite gympa hann vi med =) Tusen Tack snälla kollegor som fixade detta!!!



Inatt har jag drömt massa kontstigt. Två saker jag minns nu är att jag, eller vi här hemma hade hamstern Beauty kvar. Men hon såg inte ut som lillans Beauty, utan var vit, skrynklig och alldeles vanvårdad. Det var jättehemskt. Hennes ögon var vita, de hade blivti det av för lite mat.. jaja, drömmar. Och jag minns hur jag höll henne i famnen och ville inget annat än hjälpa henne, och kunde inte förstå hur jag hade kunnat vanvårda henne så. Huga.. Jag gav henne majs och hon åt som bara den. Sen hade jag ett glas vatten oxå som hon fick dricka ur. Hon hade varken ätit eller druckit på hur länge som helst. Och när hon åt så såg jag att hennes tänder var helt bruna och trasiga. Vidrigt. Buren var trasig och ingen sand eller nåt där i.

Varför drömmer jag så? Jag älskar djur och skulle aldrig i livet kunna låta bli att sköta om dem.

Sen drömde jag att jag pratade med N här hemma. Vi surrade om livet efter skolan. Hon tyckte inte man behövde jobb.. nähäpp.. För hon hade ju träffat rätt kille nu så det skulle ordna sej ändå. Hon behövde inte jobba. Gaaalet? Ja! Minns hur jag kände förtvivlan och försökte få henne att förstå att hon hade ju så mycket att ge och självklart behövde hon ett jobb för sin egen del.. Oj oj.. va jobbigt det var.  
Hehe.. men den drömmen är nog för att U och jag har surrat här hemma om dem och hur det kommer bli när de slutar skolan. Man vill ju att de ska få det bra!

Nu kokar jag lite kaffe här och U är på ingång! Blir en fika och sen att sätta fart här med att sminka sej och locka håret till ikväll. För nu är det show igen! Ska blir jättekul! Och fullsatt är det oxå!
Ett gäng från nätbolaget är oxå där ikväll. Pirrigt. Känns ju alltid lite extra när jag känner folk i publiken. Hoppas bara det går lika bra som sist för oss alla. Och att min klännings dragkedja vill fungera på slutet så hela går att dra upp... :) Håll en tumme snälla!

Häromdagen fick jag en vacker ros från U oxå. Snacka om att jag blev glad då! Så vackert tycker jag, att ge nåt så där, bara därför att! Underbart! Glad i hjärtat!

 

-Nämen nu Malin är det dags här, sätt fart så du hinner fixa allt, gå igenom alla kläder och prylar som ska med!

Japp! Tjing da!


Kommentarer
Postat av: felicia

Men, vad kul med födelsedagsmiddag! Stort grattis i efterskott!

2010-11-21 @ 19:55:39
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0