9/11: 40! Piercing.

Japp nu är det gjort! Jag har fyllt 40 år! Herregud va åren går... börjar bli gammal ju. Huga.... Men det viktiga är väl ändå hur man känner sej inuti. Och nä, inte alls 40. Inte än. Fast ja man känner ju att man inte är 20 längre om man säger så. =)

Hade ju lite noja för detta (vet en som skulle säga "mycke" noja) Men jag klarade av det, och det gick ju bra! =)



Dagen var på topp iaf. Bubbel och mys från morron till kväll. Tårta och presenter! Familjen samlad! Ja vad mer kan man önska sej?! Presenten från kidsen var rolig vill jag lova. Fick ett brev där det stod: på tisdag den 9/11 ska du infinna dej en trappa ner direkt efter jobbet. Och se till att pilla ut allt navel-ludd innan du går dit.

Huga..jag blev alldeles svettig hela jag och bara kände paniken komma. Gaaahh... skulle jag våga det? Pierca min navel?? Och inte hade jag just nån tid på mej att gruva mej heller. Men.. japp nu är det gjort! E kom som tur var och höll mej i handen medans det skedde. Och ja, så klart gör det ont. Hon gjorde ju ett hål i mej ;)
Men det var inte alls så farligt som jag trodde. Helt sant!

Fint är det! Blev ett smycke med två röda pärlor. Tjusigt! Tack tack alla ni E, Ta, Na och Ti.



Måste visa en present jag fick av E som jag bara älskar. Jag som fryser jämt har nu nåt gosigt att värma mina fötter med!



Hur gosiga och sköna sockar som helst! Love!

Visst är det väl konstigt att jag kan frysa här hemma, medans Ti och U sitter och svettas. Förstår inte. Jag måste nog helt enkelt vara skapt för att bo i ett varmare land. Känner att en utlandsresa skulle sitta fint nu. En resa om mest ska handla om att ligga på en strand och läsa bok, lyssna på musik och lapa sol och värme!! Åh.. va jag vill det nu. (lyckliga kollega L som njuter av just detta nu)

Igår var vi på middag i stan. Jättetrevligt. Det var Ta klass som skulle öva sej i att laga mat och servera. Så självklart for vi ner. Det är som ett industriområde, men jättefint där inne. Gamla vin & sprits lokaler tror jag visst. Mina och U föräldrar och alla kidsen var på plats. Jättegod mat var det. Varmrätt och efterrätt. Mums! Ta är duktig att servera. Det märks att hon jobbat extra med detta nu. Mera lugn och fixade det hela mera galant än vissa andra. Men ja, alla är nybörjare i början. Efteråt så for vi upp till deras lägenhet så familjen fick sen den. Trevlig kväll!

Och imorrn varnas det för snöstorm här... Ja ja.. vintern är ju här. Blir ljusare iaf. Alltid nåt.
Tycker annars att det är lite väl överdrivet när det ska snackas inför varje års första snö, att det är kaos på g. Jamen det blir ju vinter varje år, och med snön kommer halkan på vägarna. Det borde vi inte kalla för varningar och kaos. Utan bara normalt. Vinterdäck på, och ta det lugnt där ute. Vi håller tummarna allihop, för oss alla tycker jag! :)

Jag gillar ju att fota, massor. Och dotra gillar att fota, massa massa mera! Vilket är jättekul, för hon är duktig. Jag såg en häftig kopp på en blogg här, en som såg ut som ett objektiv. Skulle så gärna vilja få tag på en sån. Men vad jag fattade så fanns de bara att beställa från USA tror jag. Om du vet var det finns att få tag på en sån i Sverige så berätta gärna det för mej!

Visst är den frän då?!



Nu ska jag strax hämta E från F i Ånge och sen surra lite med henne innan sängen här. Ska fortsätta läsa i läskiga boken. Vill bli klar, har ju en annan som ligger och väntar på mej.

Avslutar dagens blogg med en snygg blid på dotra! Och tack gumman min för att du höll mamsentramsen i handen idag. Det behövde jag! Kramen!



Nattinatt på er!



Kommentarer
Postat av: Rebecka

http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?iid=11361982



Antar att du menar denna? :)

Skithäftigt att du piercat dig!

2010-11-12 @ 20:34:59
URL: http://rebeckaolsson.se
Postat av: elias

Hur gammal?:)

2010-11-12 @ 20:50:14
URL: http://eliaz.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0