19/10: Träning

Å hej va det går.. Framåt! Toppen de! Vi tränar för fullt nu, min nya danspartner och jag. Igår körde vi oxå, men det gick inge vidare. Så det känns väldigt skönt just nu att kvällens övningar gick bra :)

Och har lyckats fixa lite till kläder oxå. Peeerfekt. Ska kolla på några typ harems byxor på torsdag. Måste skriva upp det i almanackan när jag kommer på jobbet imorrn, annars glömmer jag det väl. Bit för bit faller det på plats nu och skam vore det annars när det är premiär snart... huga... känns i magen när jag tänker så. Men så ska det vara oxå.

Undrar om nån artist eller skådespelare känner sej helt lugn inför nåt framträdande.  Jag gör det inte iaf. Just innan jag går in på scenen så är det helt tomt i huvudet. Jag känner lite smått panik liksom. Har ingen aning om vilket steg jag ska börja med ens. Hemskt. Och kissnödig. Haha.. ja jag säger då det. Och sånt vill man ändå gå igenom. =) Och det är ju därför att det är så härlig känsla när man går in, hör musiken, sätter stegen och hör publiken. Härligt!

Men det är nog samma sak om man tex tävlar i ridning eller spelar fotboll eller nåt. Man är säkert helt toknervös innan och sen njuter man för fulla drag när allt sätter igång.

Har tänkt på det där med kläderna oxå. Snacka om att man spelar en roll där och då på scenen. Skulle ju aldrig klä mej i vissa saker nån annanstans än just där. Konstigt att man klarar det då.

Igår under nån dans här i köket så hände nåt i mitt vänstra lår. Är inte skönt nu kan jag säga. Men ändå inte som en sträckning heller, för då borde det göra ondare. Men men, få försöka "vila" ut det. Har varit lite extra försiktig idag. Hade massage på jobbet idag och det var såå skönt. Verkligen behövligt. Älskar den där halvtimmen vi får en gång i månaden. (hade behövt på benen oxå men pallar inte det. Antingen gör det ju ont, eller så killas det)

Nu ska jag ta lite fika här, känner mej vrålhungrig. Sen hoppa isäng och fortsätta läsa min hemska bok Hypnotisören.

Hihi.. jo förresten, kommer ni ihåg spelet Råttfällan? Vi städade ju i förrådet här för ett tag sen och jag hittade då det spelet igen. Och vi satte igång och hade skoj. Måste ju säga att U hade andra regler än mej minsann.. men det slutade med att jag vann =) eller hur var det nu igen.. Jaja, kul var det.
Tänk va lite spel och lite mindre tv kan göra!



Gillar ni förresten nya utseendet på min blogg?
Vill du oxå ha en ny fin? Kontakta min duktiga dotter: www.eeamh.webblogg.se

Kram och nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0