30/9: Tro inte alltid på det du först hör.

Galen hosta. Sovit väldigt dåligt inatt pga den. Usch. Men känner mej ändå lite bättre idag. Hurra för det! Har varit förkyld prick en vecka nu och ja det räcker ju tycker jag. Bara behövt nässpray en gång oxå. Framsteg :)

Igår hade jag ytterligare en dag fylld av möten och funderingar på jobbet. Kan säga att jag lärt mej en hel del under dessa dagar. Bland annat att man ska inte tro det första man hör alla gånger. Och även om jag i min enfald är så naiv så jag tror att man "gör som man ska" när/om man har en "hög position" så behöver det inte alls vara så. Men jag hoppas och fortsätter tror att allt blir bra till slut. Man måste ju tänka så.

Det var sista dagen för en kollega idag oxå. INTE kul. Vi lunchade tillsammans några stycken och sen åt vi smörgåstårta nu på eftermiddagen (behöver jag säga att jag känner mej proppmätt nu? Och jag hoppar gladeligen över middagen idag) Känns tungt att hon lämnar oss. Onödigt. Dumt och väldigt korkat av företaget. Men å andra sidan så är ju ekonomin det tyngsta, och personal kostar ( ja men utan personal finns inget företag heller.. ) Jag håller tummarna för att hon kommer få jobb snabbt nu, eller att hon kan komma tillbaka till oss framöver. Stor kraaam till dej K!

Har hela tiden hållit detta lite på avstånd oxå. Typiskt mej de. Jag klarar liksom inte av att "känna" för då blir jag ledsen och tårar kommer. Vi fnissade åt det på jobbet, inte bara jag som känner så ju. Så det blev då där: ja men vi ses snart då, ungefär. Istället för att tänka: nu slutar du. Usch..

Igår efter jobbet så försökte jag träna lite dans här. Gick igenom det jag ska lära I idag. Huga.. jag blev helt svettig och hostade som en galning. Men har ju ingen tid att spilla nu.. så det är bara att bita ihop. Hon kommer över snart så vi ska sätta igång. Känner mej lite pirrig inför premiären av Guldhits nu. Så nära. Men det ska gå :)

Nu några fotojobbsbilder igen. Hoppas ni inte tröttnar!

Tycker det är fint med vattendropparna.


Här träd igen, i vinterskrud :)


Och gamla lador. Vackert.






Nu ska jag öva lite här innan I kommer.
Trevlig torsdagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0