20/4: Trillingar!

Idag gick jag hem från jobbet vid lunch. Orkade inge mera. Usch o fy för förkylning. Ändå är det ju just bara en förkylning. Så många som har det riktigt svårt.

Men jag gick hem, lunchade med U och sen av med kläderna och kröp ner under täcket. Tänkte läsa men det blev två sidor kanske sen slocknade jag. Vaknade två gånger av galna hostanfall. Sen vaknade jag när U kom från träning och E från skolan. Var behövligt med extra sömn, speciellt när man sovit dåligt på nätterna. Imorrn ska jag jobba till klockan tre. Kommer kännas bläk, men det går.

Fick se bild på trillingar idag oxå. En "kollega" har just fått de tre liven. En kille och två tjejer. Gud så söta de är! Och tänk er, trillingar! Häftigt va?! Jag har tidigare berättat om min barndomsvän som är trillingpappa. Så nu känner jag två familjer som upplever detta under. För det måste man ju kalla det.

"Kollegans" man bloggar nu om allt detta så titta gärna in här hos Ingela och Per:

 http://trillingpappa.blogg.se/

Jag log när jag läste headern som Per skrivit, då han berättar om sin "ångest" över allt som skulle komma. Räcker bilen/huset till. Hur blir det med jobbet, sjukhusvistelse... ja allt som man kan tänkas oroa sej för innan. Det blir ju en rätt så stor omställelse när det helt plötsligt kommer tre nya in i familjen. Och just sånt oroade sej min barndomsvän R oxå för innan. Men allt ordnar sej på det ena eller andra sättet. :) Längtar tills vi i sommar kan hälsa på hos Elsa, Klara och Sonja och storasyster Cornelia igen.

Skulle gärna skriva mera nu, om varghatet, som jag blir tokig på tex. Men jag tror jag tänker sova snart igen. För ja, det är nog den bästa medicinen ändå. 



nattinatt på er!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0