21/4: Glad Påsk!

Klarade dagen, några hostattacker men det gick. Känner mej lite hängig men har just duschat och känner nu lukten av grillen som just är tänd. Mums va gott det ska bli! Genast piggare! Termometern visar just nu 17grader varmt oxå. Underbart!

Har suttit en stund och läst lite bloggar. Hittade en lite jobbig. Att man ska dras till att läsa om tråkigheter.. konstigt. Den handlade om en tjej som skrev om sin syster. Kärleken till henne. Hon hade kämpat för att hennes lillasyster skulle få komma bort från deras biologiska, alkoholiserade mamma. Massor av detta jobbiga hade hänt för massa år sedan.

Tänk att det är så, att vi bara kan sätta barn till världen, utan att sen ha minsta tanke på att ta hand om dem. Sen vet man de som kämpar för allt vad de är värd och ändå inte kan bli gravida. Jobbig orättvis tanke/verklighet.

Ni kan läsa inlägget här om ni vill:
http://beckahbitch.blogg.se/

Vad har ni för er i påsk då? Jag hoppas att ni får vara lediga iaf och ha det gott tillsammans med varandra. Påskägg, både de man kokar och äter och de man fyller med gosaker, vill vi ju ha! Eller hur?

Bild från Google.

Hos oss blir det middagar här och där, ska bli trevligt! Nån tur nånstans kanske oxå hittas på, man vet aldrig.
Om du fick välja vad som helst, vad skulle du vilja ha i påskägget då? Godis, parfym, skor, pengar, en biljett nånstans.. ? Finns mycke kul! :)

Om värmen håller i sej nu så kanske studsmattan kommer på plats i helgen. Vore skoj det. Hittade dessa bilder nyss här. Hahaha...



Bara kvasten som fattas, sen iväg ;)


Men nu är det dukningsdags här och maten står snart färdig på bordet. Mums, luktar så gott av grillat.


Kram på er alla påskkärringar och gubbar där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0