28/4:

Men tänk att sängen ska vara så förbaskat skönt just på morronen. Varför kan den inte kännas likadan på kvällen för? Gillar bäst när U har lagt sej lite före mej och har värmt upp min sida. Det känns bra de! :) Tycker inte om kall säng.

Igår fick jag några trötthetsattacker på jobbet. Va jobbigt det är. Men det har nog med att vår ventilation stod helt stilla. Blev väldigt kvavt där på eftermiddagen.

Och i morse när jag kom till jobbet så var det iskallt istället. Städerskan (förmodligen) hade öppnat ventilationsluckan så brrr...... ;)

Blev en trevlig kväll igår oxå då jag datade Elisabeth på Wiba. Och gud vilken god smörgåstårtebit jag åt där. Mums! Hon åt blåbärsbakelse, vilket oxå är min favorit bland gosakerna. Men jag hade ju kommit direkt från jobbet och kände att jag behövde äta nåt mera matigt.

Efter mycke surr om i stort sett allt så bara valde Wiba att köra ut oss. Va fräckt va? De skulle stänga. Bara så där. Mitt när vi satt där och hade det som bäst. Taskigt tyckte vi och masade oss ut i solen. ;)
Längtar tills de har längre öppettider! Vi fortsatte surra utanför och skrattade så jag blev nästan hes igen. Haha.. Mycke skoj kan man ha åt långt blont hår, ryskor och skinnkappor...

Fick söta sms från dotra oxå, som förövrigt har rymt hemifrån tror jag ;) Tillbringar ju all tid hos pojkvännen nu. Men i de söta smsén lovade hon att komma hem idag igen! Fick träffa henne oxå, för hon behövde ju lite rena kläder.. haha..! Sötnötar där!

Hm.. Hur blir det här nu då? Skrev på datan förut men från mobilen nu. Tänkte lägga in bilder oxå men det får bli imorrn de. Kollat på ett program om ett par siamesiska tvilingar nyss. De var sammanväxta i huvudet. Huga... Jobbigt att se på. Roligare var det att fira T idag som fyllde hela 20 år. Grattis! Blev först middag ute och sen fika hemma på verandan med föräldrarna. Trevlig kväll. Måste sova nu. Men härligt med fredag imorrn. Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0