17/8: Gillar inte..

Go morron!

Då var mittiveckan-onsdagen här då. Fast egentligen är ju torsdagen mitt i veckan. Men jag tänker ju mitt i jobbveckan nu. Igår tog jag med gurka hit till jobbet till mångas glädje. Det har verkligen exploderat där i växthuset nu på sista tiden. Växer så det knakar. Småtomaterna plockar jag som godis, så himla gott. Har börjat äta gurka på hårdbröd, med lite salt på. Jättegott! Inte så bra med saltet kanske, men mums! Tror jag ska plocka lite svartvinbär idag och kanske göra en kaka att mumsa på till kaffet på kvällskvisten. Vi får väl se! Det är så härligt att ha frukt o grönt hemma på gården som man bara kan gå o plocka när man vill.

Vi donade på med markplanet tills rätt sent i går kväll. Mycket som ska funderas på innan det blir klart. Vi har nu kommit på att vi ska ändra lite på två hörn vi ska göra. Lägger till lite vinklar så ser det nog bättre ut. Sen har vi beställt decklight oxå. Fint ska de bli! Kanske kanske kanske.. är det klart med alla reglar nu så det går att börja lägga virket. Jag håller tummarna, hårt!

Det finns dock ett litet krux som vi inte vet hur vi ska lösa riktigt. Vi har två små fönster, våra sovrumsfönster, som hamnar lite tokigt och nu måste vi hitta en lösning för att inte bygga in dem. Vill ju kunna öppna dem enkelt (och våra små fyrfota vänner vill ju kunna komma in den vägen). Ja ja, lite mera fundering bara.

Hörrni, visst är det vidrigt med folk som bara ska ta över. Ni vet de där som bara måste prata mest, störst och vara viktigast, när man träffas. De som verkligen aldrig lyssnar på nån annan utan bara pladdrar på om sitt. (eller om andras, skvaller. Bara DE får prata.)
Jag tycker de är så jobbiga! Jag menar om jag ställer en fråga typ: hur har du det nu då?, så känner jag att det finns en liiiten förhoppning att personen i fråga kanske ställer nån liknande sen, när de har pratat klart om sitt. Men vissa bara pratar på och man känner sen att.. jaha.. vad fick jag berätta? Frågade hon/han nåt om mitt liv? Antar att många känner igen sej.

Hörde nåt på radion ang sånt här. Det gällde ett bröllop, och en viss person var där. Nämligen Anna Book. Jag kan inte med henne, och vi ska inte prata om vad min kära tycker om henne. Men hon är en sån här person tycker jag. Alltid, i vilket program det än är hon är med i, så bara måste hon "ta över" på nåt sätt. Börja prata om hur synd det är om henne, hennes himla operationer som ska stötar och blötas jämt. Och i samma veva måste hon tala om hur snäll och omtänksam hon är mot allt och alla. Bläken! Och på det ska hon gråta en skvätt. Men varför liksom ??

Det jag hörde på radion var att en person hade sitt bröllop och Anna var där. Mitt under cermonin så gick hon fram och ställde sej vid prästen och skulle filma. Men sin kamera alltså. Inte så att hon hade nåt uppdrag eller så. Detta medförde nu att hon syns i bröllopsparets egna uppställda filmkamera. Vill man det? . Naturligtvis blev paret väldigt upprörda av detta. Sen när det var dags för alla vackra tal till paret, ja då skulle hon upp och prata. Och inte bara en gång, utan tre... Och vad pratar hon om, jo sina operationer...

Men varför säger jag igen? Kan hon inte bara sluta. (förlåt Anna Book, men så här tycker jag.)

Allt detta har nu gjort att bröllopsparet inte är vän med henne längre. Kan förstå det ja!

Å hörde just en av mina nu favvo-låtar, nämligen Maroon 5 nya låt Moves lika Jagger. Visst är det härlig! Danssugen blir jag!

Tjing på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0