29/8: Knuten

Måndag igen o allt rullar igång. Tidiga morna, jobb och vardag. Helt ok för min del. Meeen.. givetvis kunde helgen fått vara längre. Som vanligt ;)

I fredags hade jag en date med Elisabeth. Jättetrevlig kväll blev det. Vi hade tänkt oss en fika på Wiba men de behagade inte ha öppet åt oss så det fick bli Knuten istället. Gjorde inget för jag var sugen på mera riktig mat faktiskt. Varmt o skönt var det, nästan så man ville hem o svira om till klänning. Vi kunde iaf sitta ute o äta och ta oss ett glas rött i finvädret. Mysigt. Men när det var dags för efterrätten så gick vi in till lite mera tillförlitlig värme. Hon har ju varit ute o rest nu i Usa, Seattle, närmare bestämt. Skoj att höra om hennes bravader. Och haha.. hon hade besökt den där knepiga "Gumwall" som finns där. Jag har skrivit om det för ungefär ett år sen. Massa tuggummin som folk sätter upp där på väggarna. :) 

Hur som så blev vi kvar där ända tills U slutade jobbet vid 12 o kom o hämtade mej. Kände mej en aning trött på ögat då, eftersom jag varit uppe sen klockan fem på morronen. Men som sagt, härlig kväll! 



  

Mums va gott och härligt med en skrattmys fredagskväll!
Mera om helgen senare!
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0