3/8: Tryck.

Idag på jobbet vid ungefär tjugo i nio så fick jag världens trötthetsanfall. Gud va jobbigt det är. Kändes som att jag verkligen höll på att somna. Blev att resa på sej och hämta en kopp choklad. De var länge sen jag drack det och mums va gott. Fast när man närmar sej slutet så känns det lite väl sött för min smak.

Har varit jättevarmt idag igen, men efter lunch så kom det in massa mörka moln och lite regn oxå. Har känt av trycket då jag haft lite huvudvärk. Åska i luften.

Igår solade jag en sväng efter jobbet, så skönt. Vill ta tillvara på de stunder som bjuds. U pysslade på lite med verandadäcksbygget. Och jag bar lite lecablock jag med. Vill ju hjälpa till med det man kan. Kvällen innan så drog och slet jag med massa gammalt virke och duk som låg där. Usch.. Men det gick! Sen tände vi upp i vår tunna och eldade upp massa skrot. Perfekt de. Och en viss myskänsla får man ju vid eldning. Och nu har vi ju äntligen ett nytt däck till vår skottkärra så oj va det gick bra att skjutsa undan allt. ;) 



Blir till att fortsätta eldningen nån kväll snart igen. Men nu är det mesta borta iaf. Har massa gräs och rabarberblast som ska bort oxå. Ska få torka lite innan eldningen bara.

Ja här håller vi på alltså. Ser inte mycke ut för världen ännu, men snart så! Längtar som sagt! 





Lite kul hur vi kvinns är, har ju redan i huvudet hunnit fram till möblering, blommor, spotar och sånt. Hihi.. Lär hinna ändra mej hundra gånger innan vi är där. Är så glad över att U oxå kommer med ideér och tycker till. Jag tycker alltid det är roligast om man är två som tycker till om saker man gör hemma.  

Näe.. jag har fortfarande småont i huvudet. Trots tappra försök att få bort det ;) Men snart sovdags så då hoppas jag det försvinner iaf. Igår fick i hem nya modem oxå. Har skippat Telenor nu och gått över till Telia. Jag hoppas och än så länge, så funkar det betydligt bättre! Håll tummarna! Är en aning less på strul med modem. 

Undrar just vad vi ska äta till middag imorrn. Hm.. blir nog pasta och baconsås. Ja det låter gott det. Och så är det toppen nu att kunna gå ut till växthuset varje dag och hämta in gurka och tomater. Så gott! Lyxigt tycker vi! Snart kan vi ta paprika oxå. Mums! 







Hoppas ni alla har det bra där ute! Sussa sött!
 

Kommentarer
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Det där känner jag igen! Älskar att planera :)



Svar:

Åh vilken fin present du fick av ditt jobb!



2011-08-04 @ 02:26:13
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Giulia

sv: Hihihi det var så gott!!! jag ska

också göra till helgen, men måste köpa alkoholen..



den var jätte enorm haha :D jag satt minst 30 min för att trycka i den..:D

2011-08-04 @ 03:22:00
URL: http://secretodeamor.blogg.se/
Postat av: Märta

sv: Ja, osäkerhet förstör så mycket inom kärleken!



Ja, det e så undebart med växthus, kan gå ut o hämta sina egna obesprutade grönsaker och örter! Det är verkligen en speciell känsla!



kärlek.

2011-08-05 @ 11:51:17
URL: http://hypeandlost.blogg.se/
Postat av: Pillan

Men Malin du har verkligen gröna fingrar!!



//P

2011-08-06 @ 08:40:31
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0