11/12: Takpool!

Som en molnslöja som vägrar spricka konstant idag. Lite trist. Men men.. Vi blir inte brända iaf.

Kidsen har sovit länge och sen stack tjejerna ner till stranden. Ti har legat på rummet o kollat film o så. Jag o U tog trappan en våning upp på taket och har njutit av poolen och bra bok. Härligt! Skönt att slippa smörja in sej oxå. Funkar ändå.

Hade solskyddsfaktor 30 från början, av det bästa skyddet jag provat. Nämligen Garnier, ambre solaire. Har ni inte testat det så gör det. Finns inget bättre.

Men nu blir det inget alls en dag som denna. Skönt som sagt. Jag är ingen smörj-människa.

Igår åt vi gott här en bit bort. Men jag ska beställa 'well done' nästa gång, var lite väl blodigt i mitten för mitt tycke.

Sa även till denna kvällen att de skulle komma in med en drink eller nåt för att fira Ta. Gjorde ju det när Em fyllde. Då kom de ut med en glass med ljus i och sjöng. Men nu kom de ut med en drink till oss allihopa... Ja ja...detta med språket säger jag bara.

Tycker det är så konstigt att de inte är bättre på engelska. Turister hela tiden, borde ju bli som i andra länder på turistställena. Men icke.

Vi hade tänkt en tur ut till Phi-Phi Ilands idag, men var ute för sent igår så det var fullt. Får se om det blir imorrn.

Hoppas på en klarblå himmel iaf, måste ju bättra på solbrännan :-)

Träffade bloggerskan Paow igår på stranden oxå. Hon och några som jobbar här kom o surrade med tjejerna. Trevligt! Det som slog mej var att hon var så liten. Kompisen hade världens ågren över en tatuering i nacken. Jobbig känsla.. Men den var fin iaf.

Tjing för nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0