28/1:Recept!

Fredag! Hm.. tyckte nyss jag skrev så här. Tiden går fort.
Jag slutade 14.45 idag. Härligt de. Toppenfredag! Fast datorerna krånglade på morronen så jag trodde det skulle bli en tung dag. Men det fixade sej och jag fick massa gjort. Har rensat och slängt massa gamla papper som bara låg och skräpade. Lika skönt att rensa och slänga på jobbet som hemma.

Igår målade jag lite till i förrådet så nu är det klart. Skönt! Men jag ska skriva på hyllorna oxå.. huga. Hur ska jag klara att göra det så jag blir nöjd tro.. Har börjat "slänga" in lite flaskor och så där, men långt ifrån klart.



Snodde ihop en jättegod middag igår oxå. Ville göra nåt med bacon så det blev så här:

Spagetti
Två paket tärnad bacon
Purjolök
1 matlagningsgrädde
Creme fraiche, några stoora skedar
1-2 vitlöksklyftor
Pesto (med soltorkade tomater)
Fetaost med vitlök (Boltjärns egna så klart)
Körsbärstomater

Koka spagettin i saltat vatten
Bryn bacon och lägg i hackad purjo efter ett tag. Rör i en matsked pesto. Häll på matlagningsgrädden och låt puttra lite. I med creme fraiche och rör om. Pressa i vitlöken. Sen tog jag lite till pesto, och allt är ju efter eget tycke. Och nu i med tärningar av den goda fetaosten med vitlökssmak. Låt dem smälta ner i såsen. Sen slutligen dela körsbärstomaterna på hälften och lägg i dem i såsen så de blir varma.

Nu är nog spagettin klar så häll av vattnet och duka fram allt på bordet.
Middagen klar! Mums!

Kan säga att kidsen gillade detta oxå, är ju så klart toppen. Jag hade tänkt ta en bild, men maten tog liksom slut så fort.. =) Får bli en annan gång. Maten smakade Italienskt!

E och jag stack in på Jiges en sväng idag. Och jag hittade byxor, jättesnygga! Perfekt! Och lillan hittade oxå ett par, mysiga pösisar som man både kan ha som snyggt och att mysa i. Kul med shopping, när man väl hittar nåt.

Nu kom U hem oxå, så nu ska vi mysa ner oss i soffan en stund. Undrar just hur länge jag är vaken..
Hela (första delen) av Lets dance iaf =9

Tjing! Och ha en trevlig fredagskväll hörrni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0