12/3: Min dag

Happ, det var Eric som vann. Jag slängde iväg en röst på Danny. Gillar den låten skarpt, blir toksugen på dans! =) Erics låt är jag nästan lite less på för den spelas på radion hela tiden. Men den är härlig att se på! Vad tycker du?

Dagen har varit full av sysslor här. Har målat den sista omgången av sovrummsdelen. Äntligen..! Så imorrn blir det tapet on the wall! Längtar! Hoppas bara U kommer hem tidigt så han orkar. Jag lär väl ta en omgång på garderoben tror jag. Mycke som ska grundas nu till en början. Herregud vad jag håller på. Efter målningen idag så tog jag en sväng med bäddsoffan oxå, shabby shicade lite. Tyckte det skulle se bättre ut mot vita väggen. Nu ska bara väggtext beställas oxå. Kul är det minsann!





Lunchade ute på verandan, härligt i värmen. Är så glad för vår veranda. Känner samma glädje varje vår. Det blev en bit av pajen som var kvar. Ti gjorde den och oj va smaskig den var! Och så lite körsbärstomater och skvallertidningar till. Perfekt!



Hm.. undrar varför jag inte kan lägga upp bilder här nu i bloggen. Den där rutan som jag i vanliga fall brukar klicka på, finns inte. Konstigt..

Haha, nu gick det minsann, jag som inte hade ändrat från "mobiluppladdningsvarianten".

Har lite smått panik i kroppen oxå nu, eller panik och panik. Fel ord kanske. Men ja, hur ska jag beskriva det tro? Min danspartner i showen har ju gått och (hoppat och ..) gjort sej illa i hälen. Brytit nåt ben där.. huga. Så jag blir nog själv de sista gångerna. Inge kul ju. Buhu.. Men the show must go on som man säger. Och ja, så är det ju. Bara att bita ihop och köra gärnet!   Men det är ju så mycket bättre att vara två... suck. Saknar henne redan ju..



Nu ska jag och U kolla här om jag ska ta en sväng till staden imorrn och införskaffa en ny tvättmaskin. Häromdagen så hade jag nyss slängt in tvätt och satt mej i köket. (spelade ett spel på min mobil som jag har blivit fast i.. galet, min kära doter vet nog vilket..!) och rätt som det var så bara dundrade det inne i tvättstugan. Jag sprang in och stängde av maskinen. SOM FORTSATTE ÄNDÅ! Blev skiträdd. Luktade bränt som bara den. Skrek på tränande U som rusade upp och skruvade ur säkringen och då blev det tyst äntligen. Huga.. Tänk om jag hade farit ut en sväng..



Nattinatt nu på er alla där ute! Kramen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0