24/3: Pink-gubbe

Men vad är det med män och pinkande överallt och hela tiden?
Såg en man stå mot en vägg när jag tittade ut genom fönstret på jobbet idag. Undrade vad han gjorde.. och ja, han stod där och pinkade. Hm.. varför kunde han inte gå på toaletten (som vanligt folk)? Han gick ju ändå in i byggnaden efteråt, och mej veteligen, och jag VET då jag jobbat just i den byggnaden under många år, att även där finns det just det, toaletter.  

För ett tag sedan så satt jag oxå och tittade ut och då ser jag en man kommandes från affären. Han drog på en kälke eller nåt med mat i. Han tittade sej så konstigt runt omkring och rätt som det var så ställde han sej vid vägkanten, men riktning mot oss, och pinkade. Jamen hallå där... jag och mina kollegor kunde ju kolla ut här och se hela paketet =)

Tänk om det vore lika för oss kvinns. Att vi bara ... oj jag blev kissnödig nu. Jamen då sätter jag mej här vid väggen och kissar. Bara så där. Inte torka sej, inte tvätta händerna. Inte ens bry sej om att kolla efter närmaste toa. Fy fan.
Jag skulle på affären efter jag sett sista mannen där.. gissa vad jag tänkte på då? Hur många andra läskiga händer har fingrat på du-vet-vad och sen på massa frukt tex. Bläääken!

Nu är inte jag, i vanliga fall, så petig och bacill-skräcks-aktig, men visst tänker man. Och skulle man verkligen börja bry sej om sånt där till exempel så skulle man ju inte kunna leva normalt ute bland folk.

Jag vet en kille som har, eller i varje fall hade, väldiga problem med baciller, "farliga" människor, långhåriga killar.. ja det mesta. Huga, stackars honom säger jag bara. När jag var yngre tyckte man han var knäpp. Nu tycker jag synd om honom. Hoppas verkligen han har kommit ifrån allt det där.

Så här fint var det härom morronen när jag släppte av Em vid bussen.
Tjusigt va?!





Magiskt att se solen stiga upp! Detta får bli dagens bild, som är: känslor
För det är precis vad det är, och fyller mej med, härliga känslor, när jag ser solen gå upp!
Även om man sitter i en bil. Väldigt tidigt på morronen..

Jag har fått ett smaskigt recept på en mazarinkaka av en kollega på jobbet. Ska nog testa att göra den imorron tror jag. Alltid så kul att få recept av nån som själv kan tala om vad gott det är =) Annars har jag fått cravings på ananaspaj nu här. Åh.. va gott det är! Den är god just när den kommer ut ur ugnen, när den stått ett tag och även dagen efter... smaskens! Kanske gör en sån tills imorrn kväll istället. Eller oxå! =)

Så tänker jag på sånt, nu när jag har tränat lite här hemma och ätit soppa till middag idag. Duktigt Malin. Ska ju komma i korsett nästa lördag.. huga va jag inte vill......

Nu ska jag avsluta dagens blogg med några bilder på en vacker student jag fotat, för ett bra tag sen nu.







Vackra bilder på henne! Och sommar! Suck.. känns långt dit nu när det blåser storm ute och är kallt. Men på lördag skulle det nog bli fint och soligt igen, vi hoppas eller hur?!

Kramen på er!

Kommentarer
Postat av: Kulan

Snart så, så är vi där =)

2011-03-25 @ 15:27:06
URL: http://kulansplace.se/
Postat av: Lina

Åh så vackert!

2011-03-25 @ 15:39:35
URL: http://thelizy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0