26/3: Ögat

Att man kan få sånt kaffebegär. Konstigt. Jag som inte började dricka kaffe förrän på gamla dar å allt. Men ja, det känns när det behövs en kopp.

Idag brassade vi ner till Ögat. Dags för kontroll av våra ögon. Det gick bra för både Em och mej. Så min dumma, irriterande, jobbigt, tröttsamma ihållande huvudvärk kommer från nacken. Skulle behöva massage en timme om dagen. Minst. Så less på att känna av detta. Bläk.

Nåt annat som jag tycker är jobbigt är när man känner i hela sej att någon annan inte mår bra. Det liksom kryper in i en, en känsla av att :jag vill hjälpa, krama, hålla om och få bort det jobbiga. Suck....       <3

Igår kväll hade jag tänkt kolla på Let´s dance men det blev Kinect för fulla muggar här. Vilket var himla kul! T hade en kompis här så det var riktigt skoj när alla var igång. Konstigt bara att just min bil i spelet gick så himla dåligt just när jag skulle ha den.  Typiskt.

Hann se på slutet i programmet ändå att Jessica vann. Jag tyckte det inte spelade någon roll vem av dem som vann för det var båda så himla bra!

Nu en kopp kaffe till känner jag. Kanske, om jag har riktigt tur så kommer huvudet kännas lite bättre då oxå.
Ska ni vara med på Earth hour ikväll? Släcka lamporna en timme. Tycker det är en bra idé. Och man kan ju alltid tända massa ljus och mysa lite extra under tiden!Mors da!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0