15/5: Grattis!

GRATTIS till mej som firar ett år som bloggerska! Ja egentligen var det igår men nu blev inlägget per dagens datum. Häftigt att titta tillbaka på mina inlägg och minnas allt. Himla bra med blogg! :)
Och Tack alla ni som följer mej här, jätteglad är jag för att ni vill titta in och läsa lite!



Har haft en riktig bakis-dag idag. Det är inte förrän nu på kvällskvisten, runt 21 tiden som jag känner att energin kommit tillbaka. Haha.. huga hur det kan bli.

I fredags efter jobbet så gick vi några stycken fram till Knuten för att äta gott tillsammans och ha lite trevligt. Det blev väldigt skoj och lyckat. Härligt att äntligen komma ut så där. Vi har surrat om det länge och nu hade vi spikat ett datum så att vi skulle komma oss iväg. Fick skjuts hem sen av en kollega oxå, himla lättsamt då att myspysa med lite vin och god mat.

Igår så regnade det en hel massa, vilket det gjort idag med. Vi spelade Kinect, sportspelet här hemma U och jag. Herregud va skoj det är alltså. Och ja, jag har träningsvärk i kroppen idag. Spelade volleyboll, fotboll, kastade spjut och hoppade längdhopp. Hahaha.. längdhopp... jag skrattade så jag höll på att kissa på mej där. :)

Det var baluns på ishallen igår kväll, bland annat så skulle Charlotte Perelli vara där och sjunga. Jag tyckte det skulle vara roligt att lyssna på henne. Men som vädret var och så så höll det på bli en kväll i soffan. Men efter lite snack med en kollega så fixade vi skjuts upp till dem i Ånge och satt där och hade det himla trevligt hela natten. Det var vi, dom och ett par till, oxå kollega! Vi kom inte ens ut. Men det gjorde absolut ingenting. Bara skönt att sitta där och surra och mysa. Väldigt trevlig kväll tyckte vi! Och ja det blev ju en del vin där.. så när vi blev hemskjutsade på nattkröken så kände jag att ojsan, va mitt huvud börjar snurra.. bläääken för det.

Himla tur hade vi som hade skjuts. Em´s kompis körde så fick hade henne som taxi. Tack tack Sofie för det!

Ja så idag har både U och jag mest legat och vilat. Har inte funnits nån som helst ork att göra nåt. Min kära dotter fixade huvudvärkstablett och mat till mej, så jag slapp gå upp och dona själv. Det uppskattades MYCKET. Hon har bakat massa idag oxå. Så goda muffins och dumlekakor. Mumsigt var det!



Ikväll for vi till U kusin och hennes man för att E skulle få hjälp med matten. E har haft honom i matte när hon gick på högstadiet. De är så snälla som ställer upp och hjälper till. Det ÄR inte lätt med matte, och jag kan då inte alls hjälpa till med den. U har donat en del men ibland behövs experthjälp. Vi kommer ta hjälp av dem nån mer kväll framöver. Tusen Tack för att ni ställer upp Peter & Birgitta!

Nu blir det nattinatti här, och fick jag som jag ville nu så skulle jag vara ledig imorrn, men så är det ju inte så det är bara att försöka somna nu och studsa upp i ottan och göra sin plikt.
Sussa sött! Och jag säger Grattis till mej igen, för att jag firar 1 år som bloggerska!
Och grattis till andra som oxå fyllt/fyller år ;)

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: tack så mycket! :)

det låter as roligt ju!!



men jag är hemma idag!

2011-05-16 @ 09:23:29
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-05-17 @ 14:20:02
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Stort grattis till dig och bloggen! =) Duktigt gjort!

2011-05-17 @ 19:54:27
URL: http://evelinaknipstrom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0