22/11: Halt!

Gomorron på er kära läsare!

Började dagen med att trilla rejält hemma på en glashal bro. Huga.. Tur man höll alla armar o ben någorlunda i styr där. Vill ju inte ha benbrott nu inte. Det var för övrigt väldigt halt på vägarna oxå, så tat lugnt där ute idag!

Igår till middagen så läste Em något så skoj så vi skrattade så vi grät. Ja mest Em o jag som totalt fick ett sånt där skrattanfall så man kiknar. Härligt de! När vi ätit började vi prata om Rix morronzoo och när Roger skulle läsa upp hundens och kattens dagar. Hur kul som helst. Och detta var i samma anda.
Kolla här:

Katt åt honung - Fick biverkningar
Katt åt linjal - Blev mätt
Katt åt strykjärn - Strök med
Katt åt cement - Hård i magen
Katt åt glas - Blev splittrad
Katt åt viagra - Fick ståpäls
Katt åt haj - Hade inge val
Katt åt gris - Blev grymt mätt
Katt åt färgburk - Dog på fläcken
Katt åt engelsk hund - Dog
Katt åt glödlampa - Blev lös i magen
Katt åt Hasse Aro - Blev efterlyst
Katt åt stol - satt i halsen
Katt åt stekpanna - Fräste
Katt åt stege - Blev hög

Hahaha.. ja vi tycker de är skojiga! ;-)

I dag ska några i familjen iväg o ta en spruta inför vår färd mot varmare breddgrader. Jag och Em får vänta tills imorgon innan vi ska stickas. Usch.. det är ju inge vidare det, men det är ju väldigt bra att ha skyddet. Man väger det onda mot det goda liksom. ;)

Vårdcentralen är ju annars rätt konstig måste jag säga. Alla bekanta vi pratat med har tagit sprutor innan resa till Thailand, och många har även druckit något innan (och under semestern) för att undvika diareé. Men när U ringer o hör sej för så får han höra att: näe, det behövs absolut inte alls när man far dit. (Phuket-området) Och det är absolut ingen idé att vi tar spruta nummer 2, (tog en när vi for till Egypten) för det var för länge sen, och man blir dålig om man tar dessa sprutor tätt inpå varann och nära resan.....................

Jag berättar för några som genast tycker detta är konstigt, vilket vi oxå tyckte. Varpå han ringer till stan istället, och minsann är det andra bullar som gäller. Så nu är det spruta nr 2 som ska tas och det kunde gå upp till 10 år mellan dem utan problem. Och vi ska höra oss för om den där shotten mot magsjukan oxå. 

Herregud... hur kan de prata så olika? Fattar inte. Noll koll tycker jag det känns som faktiskt. Inge vidare.  

Men nu ska jag ta tag i dagen här och vi kommer höras senare! Ha en dag utan benbrott hörrni!
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0