4/9: Söndag

Å.. tycker o känner så mycket. Men ska börja med att säga att det återigen varit en fin helg. Härligt väder och den innehöll även en kräftskiva igår kväll i goda vänners lag. Härligt de! Och mums så gott! Undrar om jag kommer ledsna på kräftor nån gång.. , tror inte de.



Och till efterrätt bjöds det på härligt god paj med äpplen, hallon och röda vinbär. Mums nummer två!



Här hemma på gården fortsätter vi fixa o dona. Fint blir det! Nu är vi på g med däck nr.2 och lilla gången mellan dem. U har reglat massa idag så kanske imorrn att det läggs på trall. Och då blir det massa skruva av för min del. Har fått massa nya intryck och ideér ang "my lovely veranda" nu oxå. Så ja, vi får se om det kommer "mysas" till lite mera här framöver. Behövs isoleras riktigt oxå. Men det lär bli ett projekt för nästa sommar de. Mycke man vill hela tiden. Men trist vore det ju annars, eller hur?



Idag tog vi en tur till Borgsjö och kikade på fina braskaminer. Härligt mottagnade där av söta Kajsa som bjöd på fika i mysig brasvärme. Och ett tu tre, så var vi två till från jobbet där på besök. :)
Jag köpte två jättefina ljusstakar där, bild kommer sen.

Nu ska U träna och jag ska försöka få med mej dotra på en prommis. Vill ut och gå och lyssna på ljudbok. Måste nog till Ånge en sväng till sen oxå, för att kunna komma in på Moove. Vill köpa träningskort och erbjudandet om lite lägre pris, var sista dagen idag. Vi var upp förut när vi handlade, men då var det stängt där minsann. Surt.. Tycker det är lite synd att man måste köpa årskort, eller för 4 månader. Finns inget 10-kort längre. Men men.. man får väl se det som en sporre då, att man köper årskortet.

Ja nu är det prommisdags här alltså  men vi höres sen då. Vill tycka till om ledigheter när det gäller skolan. Morr..
Tjing så länge!

Kommentarer
Postat av: beccis

vad tycker du om mina senaste inköp? :)

2011-09-04 @ 18:03:48
URL: http://rebeccaharkonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0