17/12-12: En vecka

Go'morron på er!
Tidigt är det verkligen. Men men, ny vecka, nya möjligheter :)

Det är ju oxå precis nu en vecka kvar till julafton. Har inte riktigt fått in den känslan än.

Haft show i dagarna två i helgen. Är så glad över att vara en del av Guldhits. Det är så himla kul! Alla i vårat gäng är toppen! Och ni skulle se allt tok som pågår backstage :)

Vi hade fem föreställningar bokade i höst först, men det blev åtta. Fullsatta! Så skoj! Och nu är det tre till våren, och redan förfrågningar ang bokningar till nästa höst.
Inte klokt..men oj så skoj!!!

Så ett tips på julklapp, till den som 'har allt' men som man vill ge något personligt, köp en Guldhits-biljett till dem! En helkväll med tre-rätters och show, plus dans efteråt. Kan lova att det blir uppskattat!

Em har ju körkort nu och ja, bilen är inte hemma på gården lika ofta som innan om man säger så :-) Kul är det! Allt blir ju så mycket lättare.

Snöat har det gjort i vårt avlånga land. Men mer söderut än här i mitten där jag bor. Här har det kommit lagomt mycket så vi har inte alls nåt problem att hinna skotta undan. Skönt de!
Och det är så fint på alla träd nu, lagomt till jul :)


Kommentarer
Postat av: Johan

Ja, en vecka kvar till Julafton, men var tog snön vägen?
Antar ni har gott med snö i hos er.

Fina bilder!

Svar: Nu småregnar det här ute..inte skoj. Vill ju ha kvar fina snön ute på träden.Vi har en del snö men det har mest kommit i städerna runt oss. Jag hoppas på lite till här med ;)
Tack Johan! Kul är det med bilder minsann :-)
Önskar dej en trevlig dag!
Malin Edlund

2012-12-17 @ 08:42:51
URL: http://www.gubbero.se
Postat av: Jonnié Jonsson

ja att de heter negerboll de tycker jag väl inte e så rasistiskt, men tanke på att vi faktiskt tycker om negerbollar :) ockej att vi kanske käkar upp dem, men vi har ju aldrig ätit upp svarta människor :) haha

Svar: Haha.. nä, det har vi inte ;)
Malin Edlund

2012-12-18 @ 09:33:20
URL: http://jonniejonsson.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0