7/2: 75?

Just ätit god sallad här med dotra. Vi plockade ihop den på affären från sån där självplock. Gott!

Men vad är det Reinfeldt hittat på nu? Ska vi jobba tills vi är 75år? Eller studera till något annat yrke kanske, vid 60års ålder? Alltså jag fattar inte denna politik. Och när ska de yngre få ta vid då?

Är det inte bättre att de yngre får jobba. De tjänar då pengar och sticker ut och shoppar som bara den. Allt från kläder, elektronik till hus. Och reser! Ja pengarna börjar rulla helt enkelt, vilket är bra för vårt kära land.

De äldre får, efter att ha slitit hela sitt liv, en paus från måsten. En tid när de kan förverkliga drömmar. Om de så är att plantera tomater eller att resa jorden runt :-)

Jag tycker även att det, som det i viss mån redan är, ska vara frivilligt att fortsätta jobba eller gå hem tidigare. Många varken orkar eller har lusten kvar i sitt jobb. Då är det bättre de får gå hem. Och det finns de som verkligen älskar sitt jobb, och de som får panik av tanken på pensionen, då ska de självklart få vara kvar.

Som det ska bli nu enligt herr Reinfeldt så hinner ju folk dö innan pensionen ju. Hemskt tycker jag!

Och jag har svårt att tro att många fler kommer vara arbetsför i så hög ålder ändå, om man tänker på alla förslitningsskador och sånt som bara ökar hela tiden.

Ja ja, långt om detta. Och den som lever får ju se. Och vi har ju fått det fantastiska röda kuvertet härom dagen, så... när har du råd att sluta jobba?

Mors!


Kommentarer
Postat av: Neha

Muums:D

2012-02-14 @ 17:21:20
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0