10/2: solen?

Trodde det skulle vara strålande sol idag men icke. Kan ju hinna bli förstås, och plusgrader är det!

Igår blev med laxpasta till middag här. Em stod för recept och lagandet. Ta stod för dukningen. Jag pysslade på och var nog lite i vägen. ;)

Kul när de vill och gör själva! Och jättegott blev det!!

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Ja så heter det, och igår fick jag höra något som gjorde mej alldeles stum. Fattar verkligen inte nåt. Och inte kan jag berätta heller. Än. Men att det finns sjuka människor som inte vill annat än att förstöra, det finns det tydligen. Men varför?

Här i veckan har det varit cv-skrivning oxå. Jag hoppas och håller mina tummar hårt för att det ska lyckas nu. Vore så himla kul!

Vad har du haft för sommarjobb?

Om jag kunde göra om den tiden så hade jag gärna hoppat runt på fler ställen. Skaffat mej mer erfarenhet av olika arbetsplatser. Men just där och då var det toppen att ha det jobbet på Fuji fotolab (Kungsfoto) jag hade och veta att jag hade jobb nästa sommar och nästa sommar och..

Sen blev jag kvar. I femton år. Efter det blev jag skolfotograf några säsonger. Himla skoj jobb. Men det fanns i mitt tycke nackdelar oxå. Framförallt detta släpande på tung utrustning, letandet av skolor och dagis och vissa klasser som var mer vild än tam och där läraren valde att bara strunta i om klassen höll på att riva mina prylar. Då var man inte så glad direkt.

Sen allt positivt som glada barn när man återvände till deras skola, och de bara gillade att bli fotad av mej. Och när jag spelade teater med min 'Ragge' och fick toppenbilder på dagis, gruppfoton. För det brukar inte vara lätt.

Kan känna en saknad av det jobbet.

Men vad ser jag, solen kommer fram! Kanske måste ut en sväng då :)

Ikväll är det Mellon. Kommer du titta? Nån favvo? Jag är osäker vilken jag gillar bäst. Men tycker att Loreens låt fått för mycket uppmärksamhet. Så bra är den väl ändå inte. Eller..

Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Emelie - Modell och kläddesigner med 3 egna företag

God morgon!



Gjorde nyss en ny kategori till bloggen: One day your life will flash before your eyes, make sure it`s worth watching! Då mina jobb har gett mig möjlighet att resa mycket så har jag upplevt en hel del och kommer nu dela med mig av mina bästa upplevelser!

Ta dig gärna en titt och kommentera mitt senaste inlägg om hajsafari! :D



Ha en underbar söndag!

2012-03-11 @ 11:57:41
URL: http://emeliechristinarengart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0