6/6-13: Sverige

Grattis till Sverige på nationaldagen!
Har ni varit ute och viftat med vår vackra flagga idag? Det har inte jag. Har njutit av solen och skottat grus en del oxå. Haft det himal skönt. Käkat god middag, umgåtts med kidsen och just soolat! Härlig dag helt enkelt. 
 
Sitter nu och stör mej nåt jä....t på musiken på radion. Så där ja, nu var den avstängd. Fy attan.. ni vet sån där musik som gör en stressad. Sån där musik som man känner att det bara kryper i en för att låtarna verkligen bara fortsätter och fortsätter..utan sång, bara tjatig enformig musik.
Låter jag gammal nu... 
 
Nä, jag älskar ju massor av musik :) bara inte sån DÄR. 
 
Nu är det alldeles lugnt o tyst här. Sitter själv, eller nä, Alfons ligger här på golvet o sussar oxå. Vi är ute på min älskade veranda. Tända ljus på bordet...mys!
 
Funderade på att hämta en liten skål med chips.. men då kommer ju vovven vakna till liv o vilja smaka så nä, det får vara för nu. U jobbar en liten sväng igen nu, jobbardag men ändå ledig massa timmar över dagen. Perfekt de. Vi har hunnit massor här ute. Och som han sa: det är ju ingen konst när man får så bra hjälp av Je med att skotta och skjutsa gruset i skottkärran. Tack för hjälpen säger vi! 
Em o jag låg i solstolarna medans.. Ja, det lät väl si så där va? Det kändes inte helt ok heller. Men sista rycket fick vi fixa och det gick alla tiders det. Bra och roligt att jobba tillsammans. 
 
Har fotat en del idag oxå. Både ute o inne. Blicken för ett foto är det inget fel på men tekniken.. knepigt. Jag tycker ena stunden att jag fattar och i nästa så nähäpp - varför blir det inte som jag vill nu då..? 
Irriterande. 
 
Om en vecka så är det gjort, studenten! :) Finns lite att fixa med innan det.. lur på en snabbis till stan imorrn. Men vädret får avgöra. Vill iväg o köpa plant oxå. Inte så skoj när man inte har massa blommor runt sej. 
 
 
Salladen gjordes klar. Sen alldeles innan vi skulle äta kom jag på att det fattades fetaost och körsbärstomater. Hade glömt att det skulle i. Men det löste ju sej iaf.
 
 
Möööms va gott med grillad majs!
 
 
Ser ni lilla flugan jag anlitade som modell?!
 
Maskrosen! Så avskydd och ändå så vacker, både nu och då den visar sej om en rund luddig boll. 
 
 
Vacker bild på kompisarna. Alfons har träffat tre olika vovvar idag. Denna söting först, i morse på morronpromenaden. Sen blev det en snygging vid namn Hero (husse Ronny var oxå med) och sist nu ikväll på prommisen så träffade han en väldigt busig blandrasvovve som jag inte minns namnet på  :) 
 
Hoppas du oxå haft en fin dag, och att vi får en till imorrn! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0