1/8-14: Throwback..

Ja det blev ju inget inlägg från förr igår så då slänger jag väl upp ett här idag då. Från 30/8-2011. Ett tag sen med andra ord.
 
 
 

30/8: Grillning

I lördags hade vi bestämt att vi skulle grilla med alla kidsen. Nu skulle Em till sin papps o Ti bara lät bli att komma... väldigt bra.... Men vi andra hade trevligt iaf. Det var grillning och kräftor som stod på matsedeln. Tur var väl det att vi grillade, för kräftor var det inte många som skulle blivit mätta på ;)

Trevligt var det iaf. Härligt väder och kul att få hjälp i köket! Vi invigde vår nya grill, Tack så mycket! Och japp, vi känner att vi kommer ha nytta av denna. Grillade både kyckling och fläskkött, lök o majs. Mumsigt de!
Självklart skulle vi ha bubbel till invigningen oxå!
Sen var det dags för testning av kräftor. Hihi.. va kul det är att se minerna när de ska skala och äta för första gången. Här är Ta och Na och ja, minerna säger en hel del va?! Men det var samma sak nu, svaren var ok smak men lite knepig konsistens. Och det är väl bara att hålla med. Även fast jag älskar dessa kräldjur. :)


Tack för en trevlig kväll hörrni! :)
Mysigt väder var det hela natten och vid tolv var det fortfarande 19 grader varmt så vi gick ut och invigde den lilla ölöppnaren som sitter på grillen ;) Måste ju testa!

Hoppas på fler såna mysiga nätter på nya uteplatsen våran ;) Tjing!
 
 
Ja där var det inlägget. Kan inte förstå att texten måste hoppa runt som den gör bara för att man kopierar in text. Hm... och oj va jag längtar efter kräftor nu. Mums mums!!

Kommentarer
Postat av: Clara

Tack snälla du! Blev verkligen jätteglad1

Svar: Varsågod!:-)
Malin Edlund

2014-08-01 @ 20:52:15
URL: http://clararingqvist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0