21/2-14: morr

Förra inlägget kändes bara bra. Men detta...
Jag blir galen och så ledsen över att läsa så mycket skit om djur nu. Tycker det står nåt mest hela tiden om idioter som misshandlar hundar och övriga djur.
 
Vad är det för fel på folk?
 
Om du är bonde tex..borde du inte vilja behandla dina djur väl då? De som ska ge dej inkomst. Borde du inte känna inombords om du VILL ha hand om djur eller ej?
 
Eller om du faktiskt väljer att skaffa ett husdjur, för valet är ditt, borde du då inte känna empati, glädje, omtanke och att du VILL djuret det bästa?
 
Sen blir jag tokig när det skrivs att den och den inte får ha djur, men ändå har det. Varför är det så jädra svårt att fixa våra lagar så inte detta vore möjligt? Har de misskött sej en gång så ska det bli straff och sen aldrig möjligt att skaffa djur igen.
 
Sett så hemska saker..allt ifrån att någon verkligen slår sin hund och sparkar den till att någon hund blir lämnad nånstans bara. Åter igen - vad är det för fel på folk?
 
Klarar inte av sånt där. Mår fysiskt dåligt av vanvård av djur.
 
Tänk att jobba med att rädda djur. Jag skulle nog få det svårt att följa lagar då är jag rädd...och skulle få väldigt många djur med dej hem. 
 
 
Huga.. Vi har ju möjlighet att välja vilka vi vill ha i vår närhet. Djuren har bara sin ägare. 
Värt att tänka på! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0