19/1-14: Yes!!

Guuud va glad jag är för att jag klarade Sh'bam - utbildningen!!!

Jag var osäker och kämpade för att ta åt mej allt vår duktiga instruktör Elin sa inför slutdansen.

Vi har haft två danser var som vi skulle leda för alla andra. Kunna koreografin, kunna bena upp allt så det blir lättförstått och fixa coachning. Tufft vill jag lova.
Men det gick!! Känns bra nu! :-)

Kan bli tokig på mej själv över min dåliga självkänsla. Fattar inte varför jag alltid tror så lite om mej själv. Brukar få höra-jamen de där fixar du..eller-du har väl inga problem med sånt.. I själva verket tycker jag i stort sett alltid att jag inte kan.
Sjukt dumma tankar och jag skulle gärna bli av med dem. Idag oxå.. Kände mej helt vilsen där ett tag och tyckte alla tränade o donade o kunde allt. Utom jag.

Så var det ju inte. Jag tränade ju oxå. En tjej från Gotland frågade mej varför jag verkade så osäker och sen gick upp och fixade det.. hon förstod inte min oro. Jag hade inget bra svar.. Men hennes ord tog tag i mej. Vi hade ju aldrig träffats, och ändå 'såg' hon mitt knäppa beteende.

Meeen..nu känner jag glädje över att ha klarat detta steget iaf! Lång bit kvar innan man ÄR Sh'bam instruktör, på riktigt.



Dagen blev inte som vi trodde heller. Stackars Pernilla fick matförgiftning och har mått skit hela natten. Har legat däckad hela dan. Fy attan. Jag tyckte en natt till på hotell var bättre än en bilfärd på 5-6 timmar och så blev det. Hon mår bättre tack o lov och sover gott nu.

Både hon o jag har ont i kroppen och en massage står högt på önskelistan :)

Nattinattkram på er från en nöjd Malin!

Kommentarer
Postat av: Emelie Gulliksson

Åh Malin! Du är ju såå duktig!
Ni verkar verkligen ha haft det superroligt, lite avundsjuk! Men vad gör man som Sh'bam instruktör? Är det något speciell dansstil/dansträning?

Kram!

Svar: Tack så jättemycket snälla du!!!Ja..tufft har det varit minsann men så skoj! Det är dans..olika stilar på varje låt, tolv låtar på ett pass. Som aerobics kan man säga fast dans :)
Kramisar!
Malin Edlund

2014-01-20 @ 12:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0