3/7-14: ledsen

Jag vet inte vad jag ska skriva... så ledsen bara.
 
Igår fick jag veta nåt jag inte ville veta. Fina Mia har somnat in och förlorat kampen mot sin cancer. 
Detta är så sjukt jädra orättvist.  Det finns människor som inte vill annat än avsluta detta liv bland oss alla här på jorden. Men det finns oxå de som verkligen vill få vara kvar här... Varför får de inte det då? 
 
Man ska inte dö ung. Man ska inte dö mitt i livet. Man ska få dö en fridfull död när man levt ett helt och fullt liv med massa av år och visdom i sin kropp.. 
 
Jag tänker på små saker... när jag möter dej inne på affären, du har mjukisbyxor på dej och går lite framåtlutad.  Hade piercat naveln och hade lite ont.. Jag tänker på när vi sitter på en gräsmatta, jag får se den vackra fjäril du tatuerat på din fot. Så vacker. När du spelar basket.. Att du alltid var glad, uppåt o positiv när jag träffade dej. 
 
Fy..va det gör ont. 
Fuck cancer!  
 
Många tankar går till de dina nu. 
Vi är många som saknar dej fina Mia!
 
 
 
Du slipper i alla fall lida mer..
Nån gång ska vi ses igen <3 

Kommentarer
Postat av: Malin

🌹🌹🌹

Svar: <3
Malin Edlund

2014-07-03 @ 22:14:24
Postat av: Ylva

Så fruktansvärt! Alltid fina glada Mia! 💖Mitt i livet. Två älskade barn som nu mist sin mamma😪.Ja jag ska sluta gnälla om små ytliga ting och leva här och nu! 💖

Svar: <3
Malin Edlund

2014-07-03 @ 23:03:08
Postat av: Ylva

Så fruktansvärt! Alltid fina glada Mia! 💖Mitt i livet. Två älskade barn som nu mist sin mamma😪.Ja jag ska sluta gnälla om små ytliga ting och leva här och nu! 💖 Vara tacksam för hur bra jag har det!

Svar: Ja.. det är verkligen orättvist detta liv. Tänker oxå så, att jag måste ta tillvara nu.. försöka tänka lite mera på det.
Det som är viktigt, så länge vi finns här...
Kram!
Malin Edlund

2014-07-03 @ 23:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0