12/11-15: Throwbackday

Torsdagen är här igen och vad passar väl bättre då, än en återblick i bloggarkivet?!
 
Tycker det är skoj att kika tillbaka på vad man haft för sej och vad man tyckt o känt. Åren går minsann.
Detta skrevs den 25 november år 2010.
 
 

25/11: Lyxfällan och bröllop

-Lillan, du fick en tid! Nu på fredag morron! Bra va?
-Jättebra! Nu imorrn alltså?
-Nä, haha.. på fredag. =)
-Ja imorrn.
-Men nä, inte imorgon. ;) På fredag. Och jag fick på tisdag.
-Meeen har du blivit tokig? Det ÄR fredag imorrn mamma. -..........?

Oj oj oj säger jag bara. Nu har jag tappat en dag denna veckan. Jag var heelt övertygad om att det var onsdag idag. Hade skrivit upp fackmöte i almanackan och fått för mej att det skulle vara på onsdagen. Och ja, därför hade jag det. Hahaha.. Kände mej lite dum när jag sen svarade lillan att ja, just det ja, fredag imorrn. ;)
Kanske skulle behöva vila mej lite.. eller nåt.
 
Har jobbat som en tok denna veckan. Har haft fullt upp med allt. Avtal, lösenavgifter, bekräftelsebrev, flyttar, registreringar med mera med mera... Och mitt skrivbord är fortfarande fullt. Suck. Känns som om jag aldrig kommer ikapp nu, men det gör jag ju så klart. Ingen fara med en veckas fullt upp. Men tänk om det skulle kännas och vara så här jämt. Usch och fy. 

Nu ikväll har jag suttit och tittat på först Byggfällan (hette det så) och sen Lyxfällan. Jag blir bara arg när jag ser Lyxfällan. Hur i hela friden kan nån enda människa vara så jämarns korkad så man inte inser att hoppsan.. jag har massa räkningar obetalda, kronofogden är efter mej etc, men jag fortsätter handla ändå? Jag fattar bara inte. Det är ju inte klokt när de kan ha skulder i tusental och ändå bara fortsätta shoppa loss liksom. Helt oansvarslöst och korkat tycker jag iaf.
 
Som nu i programmet när kvinnan inte jobbade, och hade inte brytt sej just om att söka några jobb... idiot! Sen sitter hon hemma hela dagarna och spelar spel på facebook. Jamen guuuud va bra jobbat! Ååå.. ja jag blir bara arg. Väx upp för sjutton och ta lite ansvar!

Hur hade det gått för dem om de inte fått en chans genom programmet??  Och hur ser det ut för dem ett år senare?  Vore skoj att få veta det. Hoppas ju verkligen att de lärt sej nåt.

Imorrn efter jobbet ska vi försöka fixa lite presenter och klappar till kidsen! Ska bli skoj! Och även fixa lite prylar som behövs hit hem. Bland annat ett nytt strykjärn. Tråkigt att handla, men måste ju ha. Helst skulle jag bara vilja ha flera timmar att gå runt och köpa kläder till mej själv. Har typ inget nu. Eller jo det är ju klart att jag har. Men alla kvinns där ute förstår mej helt och fullt, eller hur?! ;) 
Man står där på morronen och tittar och tar fram det ena efter det andra plagget och känner bara näe, vill inte, går inte, passar inte. Usch och bläk.
    
Tänker på julklappar! Va härligt ord. Så mycket förväntningar som ligger bakom det. Myspysigt! Det var så roligt när kidsen var små. Då kunde man handla så många småsaker som de blev jätteglada över. Många paket skulle det ju vara. Och med fyra barn i huset så blev det en hel del.  Och vipps är de stora och önskar sej.. pengar. Hur kul är det på en skala att ge bort? 0.  Men har fått två önskelistor iaf! =) Tacksam för dessa!!!
 
Ang julen i övrigt så jag vi bestämt att i år blir vi förmodligen hemma här. Ska bli helt underbart att bara vara. Inte behöva iväg och stressa runt. Vi får väl se hur det går. Jag vill att julen ska vara härlig, om man så ska sitta framför tv och äta falukorv =)

Hm.. nån bild måste ju in oxå, annars blir det ju lite trist kanske. Jag tar några riktigt somriga bilder på ett bröllop jag fotat. Härlig dag, men det var verkligen inte så varmt som det ser ut på bilderna. Men de var riktigt duktiga på att posera och hänga med på alla upptåg jag hade för dem =)
 



Visst är de fina? Och det var en sån fin äng full med gula blommor, härligt!  Första bilden-en gullig liten skål. Andra bilden-romantisk smygpussbild. Tredje bilden-mys på picknick filten.

Sommar är ju underbart, när det verkligen är sommar. Men jag blev alldeles varm inombords nu häromdagen oxå, när det snöade så där fint och lugnt, med stora fina flingor. Och nu är det ju första advent på söndag oxå så det är ju dags för ljusstakar! Mysigt tycker jag!!  Och vi har ju födelsedag här hemma oxå, och julskyltning.. mycket nu! 

Nattinatti på er!  Måste i säng nu så jag orkar med imorrn, för det är ju fredag! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0