5/10-15: träd

Idag hade jag lyxen att få fara till Byberget och få massage och energier.
 
Har haft alldeles för ont, alldeles för länge så det var verkligen dags nu. Hade massa knutar överallt mellan skulderbladen. Inte skönt kan jag säga. Men efteråt - tipp topp! 
 
Hon börjar alltid med att kolla av ens fötter. Trycka i känna in. För min del skulle hon få trycka länge på dem, så skönt. Sen kollas benlängden. Väldigt vanligt att man blir sned i ryggen eller bäckenet så benen blir olika långa. Men det fixar Eva på ett kick. Inget ryck o knyck alls utan bara lugnt o tryggt. 
 
Hon känner ju av saker oxå. Eller får till sej kanske man ska säga. Alltid spännande och man hoppas ju få höra nåt. Allt från jobb till privatliv. Intressant minsann. Idag pratade hon om flera saker jag kunde kännas vid. Och saker direkt om mej som stämde så väl in på mej. Fantastiskt! 
 
Jag gillar att ta in.. djur o natur betyder mycket för mej :-) Flum kanske nån tycker. Varsågod! Jag vet ju vad jag känner! ☺ Kanske var min morfar med mej idag..! 
 
 
Känner mej trött. U är förkyld. Har just lagt mej faktiskt. Vill sova bort all tänkbar sjuk-känsla. Puts väck bara! 
 
Vet ni, om en vecka hoppas jag att min väska är packad. Resa på g! 😃 Men tänker börja redan på torsdag med en kortare tripp. 
 
 
Sussa gott hörrni! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0