12/9: Skördat

Helgen har rusat förbi. Fort. Men skönt har det varit. Tänk vilken tur vi har här i landet, som har två lediga dagar i veckan. Dagar vi kan fylla med precis vad vi vill. Härligt tycker jag. (ja lite annorlunda är det för de som jobbar skift, men de har ju andra dagar ledigt)

Kan inte säga att jag gjort så himla mycket faktiskt. Men det har varit skönt. Bara varit. Hunnit dona lite i växthuset iaf. Var ju länge sen jag tittade inte där, pga resan och så. Och ja, det kändes som jag behövde hugga mej in där. Haha.. Växt galet mycket. Kul!



Men nu har jag rensat lite och plockat lite gosaker!





Härligt att kunna plocka in så mycke egenodlat. Mums! Längtar tills paprikan blir färdig. Som sagt, gått så segt i år. Mera sommar och sol vill vi ha :)

Tog en tur till stan idag. Tänkte att tjejerna kanske ville ha något handlat till sej. Men tja.. det var tydligen "nödvändigare" att kolla facebook så vi for en sväng mot Birsta istället. Trodde ju i min enfald att de skulle bli lite glada att vi kom.. Men men.. Annan gång kanske. Hann käka med dem iaf. Man eller jag, har en sån längtan ju, men den fick inte vad den ville ha idag tyvärr. Tog med mej lite bröd, gurkor och parfymen jag köpt. Hoppas den blir bra iaf.

Pantade en massa flaskor och burkar innan vi for oxå. Tänkte att det kunde bli bra med lite extra klirr i kassan för E då det är knapert. Tog en stund att stå där.. men ja, pengar ger det ju. Alltid bra! Önskar jag hade ett extra knäck nu. Funderar om man ska sätta igång med massagen på riktigt igen, och mera fotografering. Vore ju toppen de!

Turen i Birsta bestod sen av Biltema.. hurra va kul ;) Ja det blev ju lampor till min bil så jag klagar inte. Sen en sväng in på djuraffären och köpte lite fiskar. Kul! Så nu är det full aktivitet där i akvariet igen. Var inte tomt innan, men lite glest :)

Nu tänker jag lägga mej och läsa lite till i boken Hypnotisören skriven av Lars Kepler. Har hört att den ska vara spännande och bra och jag blev fast redan på de första sidorna så det bådar gott.

Nattinatt på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0