12/7: Söndags dans och arbetarpink i diket.

Var på dans igår. ShakeHögslogen. Himla mysigt. Jag pratade med Ullis och efter en del funderande så bestämde vi oss för att fara. Och det är jag glad för idag. Toktrött i morse så klart. Kom ju inte isäng förrän närmare två inatt efter dusch och lite prat med familjen. Men det var de värt. 

Jag önskar att fler kunde komma på att dans är en av livets kryddor. Och alla dessa stilar.. Det är skoj att titta på alla hur de dansar. En del verkar ha språngmarch runt golvet. Medans andra dansar lugnt även till värsta bugglåten. Kul som sagt. Och inte så konstigt att jag och fler med mej känner en viss oro inför danserna, innan vi blivit varma i kläderna, då vi måste anpassa oss hela tiden till nya stilar. För alla killar för verkligen olika. Och alla killar kan säkerligen säga exakt samma sak om oss. Det är ju det som är tjusningen, vissa blir det så där lite extra mysigt att dansa med.

Och jag fick höra min favvolåt oxå: Lady Antebellums låt Need you now. Den är såå härlig tycker jag.  

Det var ju varmt igår, oxå, och det blev väldigt varmt inne på logen. Svetten lackade, om man säger så. Pratade med en kille om att alla "bytte svett" där inne. Låter ju väldigt äckligt, jag vet. Men det är lika för alla (nästan) så det är egentligen inte så mycket att bry sej om.



När jag skriver "nästan" alla, så menar jag, och förundras över tjejer som dansar på massor, men ser ändå så där fräscha och osvettiga ut. Hur går det till? Jag svettas direkt, och dansar alltid med nån som oxå är så svettig så tröjan och håret blir alldeles vått på en gång.
Haha.. ja det låter ju inte så najs, jag vet =)

Har buggat en hel del och tyckt att jag har "slösat" bort en fartig låt, om jag inte har fått bugga. Men nu har jag kommit in i en fox-period och tycker att det är mycke roligare med det. Hur det kan ändras ;)
Dansar så klart både ock, och igår blev det dubbelbugg oxå, vilket är jätteskoj!

Saknar tiden när jag tränade dans på Altira. Får kanske ta upp det till hösten igen. Eller så blir det salsa.. Eller så fortsätta med Bachatan. Eller kanske showdans igen. Eller... Vill ju så mycket. Och allt är i Sundsvall. Typiskt.

Igår kom E hem från stan oxå. Äntligen! Känns tomt och konstigt när hon är borta, då hon bor hemma hos oss jämt annars. Det var härligt att hämta henne på stationen och höra om alla bravader hon varit med om på Gatufesten. Hade haft så skoj. :) Men nåt som var mindre skoj var att hon blivit trampad på tån så det gått en bit av nageln. Aj aj.. sa jag när jag såg det. Huga.. Men ja, annars hade hon myst på där med folk och artister. Kul! Tim kom oxå hem, för att börja jobba på en gång. Vi for dit med mat till honom och han hade oxå haft det bra i stan, precis som Tanya och Nathalie oxå. Härligt de!

Det är dans på torsdag på Ånäsparken och jag tror nog att jag kan få med mej tjejerna dit. Hoppas. Kul om de vill börja fara på danser tycker jag.

I morse när jag for på jobbet så blev jag ståendes i bilkö pga dessa himla vägarbeten. Man blir ju så less, men jag tycker det är kanon att vi får bättre vägar så klart. Blev stopp två gånger och andra gången så ser jag en kille kliva ur sin vält som smyger fram på nyasfalterade vägen i sakta mak. Han tittar över axeln nägra gånger och sen springer han in till vägkanten och pinkar. Hihi.. Tyckte det såg lustigt ut.
Tänk om välten fått solsting där och bara brakat in i alla bilar.. hahaha..  Nä, sånt händer ju inte. =) 

Vackert väder är det och jättevarmt och skönt! Klänning på och nu ut i solen!
=) Och så här gillar jag att se himlen!



Syns det att jag har det gott?!



Jordgubbsen börjar bli röda och mogna nu oxå. Så himla gott. Igår när jag hade duschat så kom U in till mej så jag fick smaka första gubben. Mums!




Och här inne växer det så det knakar oxå:



Kolla in den rackarns gurkan som växt som en krok :)



Mycke vatten går det åt.





Ännu en härlig dag, det tackar vi för!




Kommentarer
Postat av: anne

Visst är det roligt med dans, speciellt för de som kan dansa! Själv har jag svårt för styrdans, en sak är väl med folk jag känner, men med främmande...njaääää..

2010-07-12 @ 21:41:35
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej!



Jag älskar dans! Och jo, prova en svängom vettja! Gillar du att dansa med vänner, så kan jag lova att du kommer må gott när du väl vågar, ute på dans oxå.



Kul att du skriver!

Må så gott!

// Malin

2010-07-12 @ 22:23:10
URL: http://malinedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0