30/12-12: tåg

Ligger under en filt här i tågkupén. Fryser lite. Trots raggsockarna på. Typiskt.

Mår väl så där. Trodde resan skulle bli skoj. Blev tjafs istället. Skrot. Man blir brydd över saker man får höra ibland.
Ja ja..

Hade jättekul igår med gänget i Guldhits och all personal. Vi började med ett bowlingpass på Wii. Jag vann en omgång :) Inte klokt men det känns i min arm idag att den användes :)

Sen bjöds vi på tre rätters middag. Hur gott som helst. Vin och snapps till maten och nån drink på det. Julklappsutdelning och massa mer eller mindre rumsrena historier berättades. Sen dansade vi för fullt, så skoj!

Hann snubbla omkull på mattan, och lyckades få sambuka i håret. Hahaha..!

Toppenkväll med toppengänget!
Har ju sån toppendotter oxå, som kom och hämtade mej mitt i natten. Betydde mycke de!!

Nu ska jag försöka slumra här i kupén. Funkar det inte får jag väl gå till 'puben' och hänga istället :)
Nattinatt!

Imorrn träffar jag 'Blixten' :) i Varberg.



29/12-12: Raj-raj

Hej hopp i vårt vackra vinterland!
Ska svira mej i ordning här för en kväll i Bräcke. Gänget i Guldhits och all personal ska ha em trevlig kväll tillsammans. Ska tydligen börja med golf..spännande :)

Morronen började inte så skoj. Alfons blev dålig och kräktes flera gånger stackarn. Men vi tror vi vet orsaken nu-köttfärssås. Inte så bra med mycke kryddor till lilla magen.

Full fart är det nu iaf och maten slurpas in och stannar i magen :-)

Nämen nu måste jag hoppa in i duschen här and make myself ready!
Tjing!


28/12-12: Fredag

Sista fredagen för det här året. Vad gör ni då?
Jag jobbar idag. Lunch nu. Hade semester igår och var bland annat till veterinären med vovven. Dags för sista valpsprutan. Gick bra även om han talade om att det inte var det trevligaste han varit med om.

Såg solen lysa fint oxå en liten stund, även nu. Så fint!

Har ni haft en trevlig jul då? Det har jag. Ätit lagomt med mat och godsaker. Fast det finns mamma och pappas oslagbara knäck kvar i huset, så mera kommer jag stoppa i mej :)

Vi har varit lite här och där i jul och firat lite ena dan och lite den andra. Blir ju så när det ska passa alla. Men helt ok för oss.

Ska söderut över nyår oxå. Ja inte utomlands då, med söderut inom vårt avlånga land. Kul ska det bli! Och roligt att hämta hem 'Blixten' ;-)

Vi höres!


23/12-12

Just nu känns det inte alls som jul. Bara väldigt jobbig känsla i magen. Sitter i väntrummet hos veterinären.

Baggis har blivit biten i benet och det har inte velat läka som det ska. Nu har han hoppat på tre ben ett tag och vi såg ingen annan utväg än att kolla upp detta. Innan juldagarna.

Han o jag for ner. Gillar inte att fara själv men ibland måste man. Jag är så himla känslig för sånt här. Piper han så skär det i mej. Och lukten av var och synen av blod och hans rädsla... Fy..mår bläk.

Baggis var duktig iaf och lät dem kika lite, efter att ha gömt dej bakom papperskorgen en stund. :)

Två hundar har jag oxå sett här med diverse problem. Himla tur dessa veterinärer finns.

Nu är Baggis inne själv med dem. Han skulle vägas, få lugnande och så skulle de tvätta rent riktigt. Hoppas det räcker med öppet sår som vi kan fortsätta tvätta hemma. Vill inte han ska måsta ha rör och stygn..

Själv försöker jag andas djupt och hoppas detta går fort.

Baksidan med djur-när de mår dåligt.


22/12-12: ipad

Hejsan!

Sitter och skriver på min Ipad nu. LIte pillrigt med tangentbordet som jag köpte till, lite litet, men det blir bra. Stolt att jag fixade att koppla ihop den med mobilen. Måste gå genom den med internet.

Har sovit ut idag, så skönt! Sen upp till Ånge och handla lite. Hem och öta brunch. Trevligt nör Em och Je ör hör med oss.

Har varit ute på prommis med sötingen Alfons, som bara ölskar snön. Så skoj att se honom nör han gröver ner sej så man knappt ser honom. Nu sover han gott hör under bordet.

Vi pysslar på hör och ikvöll kommer det könnas skönt att sötta sej i soffan och låta julkönslan infinna sej. Ska skura golvet nera bara nu och sen blir det baka av hör.

Hoppas ni alla har det gott och att julekönslan kommer smygande :)

Vi hörs!


21/12-12

Oxå ett lustigt datum, tycker jag!
Det springer på hörrni. Har ni nån julkänsla i kroppen? :)

Jag skulle vilja till stan för att få tag på några julklappar till, men hm..tror inte det blir av. Lär vara full fart på julhandeln nu. Trångt, varmt, stress.. Nä, låter inge vidare ju.

Igår tog vi tag i städningen hemma. Usch och fy för det säger jag. Tur man hjälps åt iaf. Blir att fortsätta idag och sen vill jag ha myspys i soffan med lite varm glögg.

Var ju till frissan i veckan och passade då på att fika på Stadshuset. Mysigt där! Passa på att slinka in om ni har vägarna förbi, och hälsa till Ta! :)

Gjorde några klädinköp oxå. Kul!! Blev jacka, kavaj och nån blus :)

Tjing!


17/12-12: En vecka

Go'morron på er!
Tidigt är det verkligen. Men men, ny vecka, nya möjligheter :)

Det är ju oxå precis nu en vecka kvar till julafton. Har inte riktigt fått in den känslan än.

Haft show i dagarna två i helgen. Är så glad över att vara en del av Guldhits. Det är så himla kul! Alla i vårat gäng är toppen! Och ni skulle se allt tok som pågår backstage :)

Vi hade fem föreställningar bokade i höst först, men det blev åtta. Fullsatta! Så skoj! Och nu är det tre till våren, och redan förfrågningar ang bokningar till nästa höst.
Inte klokt..men oj så skoj!!!

Så ett tips på julklapp, till den som 'har allt' men som man vill ge något personligt, köp en Guldhits-biljett till dem! En helkväll med tre-rätters och show, plus dans efteråt. Kan lova att det blir uppskattat!

Em har ju körkort nu och ja, bilen är inte hemma på gården lika ofta som innan om man säger så :-) Kul är det! Allt blir ju så mycket lättare.

Snöat har det gjort i vårt avlånga land. Men mer söderut än här i mitten där jag bor. Här har det kommit lagomt mycket så vi har inte alls nåt problem att hinna skotta undan. Skönt de!
Och det är så fint på alla träd nu, lagomt till jul :)


13/12-12: Yes!

Är så glad, stolt och lycklig! Min fina lilla stora dotter har tagit körkort! Inte ens en vecka har gått sen hon fyllde. Men så har det pluggats och pluggats oxå.

Stort Grattis till dej Emelie! <3

Blev knappt nått gjort för mej den tiden hon skulle köra. Sjukt nervös var jag då. :) For hem på lunchen och nästan direkt kom hon in med världens leende! Lycka!!!

Sen har inte jag kört bilen mer idag :) Blev skjutsad till jobbet och hämtad sen. Lär bli några mil nu utan mamsen i bilen :) Frihetskänsla!

Har donat med bilder på Guldhits-gänget i kväll. Finns ju några..
Och jag antar det blir bilder i min nya 'leksak' nu oxå. Har nämligen skaffat mej en egen present/julklapp. En IPad! :) Ja, efter mycket om och men så slog jag till. Skoj!

Dags att ladda mobilen ser jag, lyser rött på batteriet. Sen sova och ladda mej själv inför morgondagen. Eller kvällen rättare sagt. Guldhits!

Nattinatt!


12/12-12

Vilket datum! Undrar just hur många som förlovat, friat eller gift sej idag? Brukar ju bli så vid dessa datum :)

Är så himla glad för i måndags klarade Em sitt teoriprov till körkortet! Och..snart uppkörning :) Håller tummen hååårt! <3

Jag var ledig mån-tisdag. Väldigt skönt då helgen är fullbokad. Behövs mer av ledighetsvaran känner jag.

I måndags när vi var med Em i stan så köpte jag en present/julklapp till mej själv :-) Kändes lite slösigt faktiskt, men ändå, nåt jag ville ha. Visar imorrn!

Var till Ta igen oxå så Em fick se lägenheten och så grattade vi igen då hon fyllde 19år då. Firad blev ju de båda i lördags. U, Ti, Ta och Em med pojkvänner var upp på showen. Kul kul!
Synd bara att både Em och Ta dragit på sej en himla förkylning.

Jag känner oxå av men mer som en varannandags krämpa. Räcker gått så, vill inte mera. Bläk.

Nu ska det bli sova av här så nattinatt på er!


7/12-12: Seans

Fredagen är här! Härligt va! Sätta sej i soffan och mysa under filten. Eller...

Nja..det blir inte riktigt så för min del. Jag ska ju showa igen, både fredag och lördag. Riktigt skoj! Och jag hoppas att publiken är lika härlig som sist ;)

Var på seans igår kväll. Det är ju hur spännande som helst. Jag tyckte inte att det var den bästa gången för det var flera som inte riktigt kände igen "vem" som var där.

Förra gången så var det klockrent mest hela tiden. Undrar just vad det beror på att det blir så olika. Kanske var det för många personer där. Ingen aning.

Vad tycker du om sånt där? Andar, andra sidan, känslor, syner och tron på att vissa kan känna och förmedla från dessa andar?

Jag känner. Och jag tror. Men det är väldigt svårt, för mej iaf, att inte försöka klura ut hur det går till. Eller inte klura ut, men jag menar jag vill verkligen ha svar på hur det kan funka.

Det går ju inte så där står jag med känslan med att nä..det där kände jag nog inte eller nä..sluta nu Malin, bara för att inte bli rädd.

Vissa saker som jag känt har varit så starka så de kan jag inte ens försöka skjuta undan, men de berättar jag om en annan gång. :)

Vet iaf att mitt motto och mitt sora försök blir nu att kämpa för å bara känna in. Inte fundera eller försöka förklara för mej själv, inga undanflykter, utan bara känna... spännande!

Vet att det för många låter väldigt flummigt detta, men oxå att många med mej förstår precis vad jag menar. Så är det, vi är alla olika.

Nu ska jag göra undan här under dagen för att sen skynda mot Bräcke och en kväll med härliga gänget i Guldhits och vår publik!
Tjing!

6/12-12: Men nu...

..måste jag ta mej i kragen här och skärpa till mej när det gäller uppdateringar här. Blir ju less på mej själv.

Det är ju lite mycket nu när helgerna är fullproppade och kvällarna springer på i väldans fart. Försöker jula till det pö och pö och ja det går framåt. :)

Gillar ju att pyssla på med foton, men rackarns va tiden springer iväg då och ja, kvällen som skulle bli tidigt i säng, går inte så bra. Jag är dötrött nu men kvällen blir spännande iaf.
Ska nämligen på seans!
Hörs senare!!

3/12-12: kallt

God morgon alla vakna!
Haft show i dagarna två i helgen. Fullt ös med toppenpublik!

Tänk va glad man kan bli av uppmuntrande ord och fina komplimanger. Ja, glad är ordet! Tack snälla!!!

Det ÄR häftigt att vi kört sen -07 och vi har utsålt varje kväll. Det ÄR häftigt att så många kommer tillbaka och vill dela kvällen med oss igen.

Och ord som 'bra upplägg' och 'något för alla' känns riktigt bra.

Julbord är det nu så showen tar lite längre tid. Mycket gott finns i långa rader och efter showen sätter vi oss ner och pustar ut och mumsar i oss en del vi med. Kommer förmodligen vara nöjd på julmaten innan julafton ;-)

Nu ska jag jobba på här för en tur till sjukhuset senare.
Vi hörs, tjing!



RSS 2.0