21/7: Snart..

Nu är det onsdag. "Lill-lördag". Men jag vill bara ha freeedag nu, för då går jag äntligen på semester. Tänk va dagarna släpar sej fram bara för att man längtar så efter nåt.
Jag har haft det bra iaf och vädret fortsätter ju vara varmt och skönt, så jag klagar inte mycket ändå.

Veckan har hittills bjudit på en trevlig lunch med Tim, blev thai-mat, smaskens de. Mina naglar har blivit fixade och fina igen. Som vanligt satt jag där och filurade på om jag skulle ha naturella eller fransk manikyr. Fransk är ju snyggt och fräscht. Men det är väldigt fint med naturella oxå, plus att det är betydligt lättare att måla dem då, för då syns inte det vita igenom. 

Alltid så här för mej, ett enda velande om allt. Men ja, det blev naturella. Fint tycker jag och nöjd blev jag! 
Först de filade hos Yvonne, och sen de fixade. Sånt hårt lack skulle jag vilja ha hemma.. 





När jag hade skjutsat hem nagel-Yvonne och kom hem igen så luktade det grillat i hela huset. Mums. Jag var hungrig som en varg då så det kändes bra. Bara att sätta sej till bords. Tre kids hemma och det var den 19é vilket är Nathalies födelsedag. Grattis till dej, 18år! Men hon är ju i Turkiet.. men vi skålade för henne iaf där vi satt.


Och självklart hade jag satt in bild och text i tidiningarna oxå!

Det var jättegod middag med allt det innehöll och sen bara satt vi kvar där ute på verandan och surrade om allt möjligt. Så himla härligt. Varmt och skönt, och en sån där må-gott-i-själen-känsla inföll sej. Underbart! Hoppas på flera sånna kvällar i sommar.
Till slut var jag så kissnödig så jag höll på att spricka. Tyckte det var dags för toan, går in, tittar på klockan.. kvart i tolv. VA? Hur gick det till? Suttit där och pratat i timmar alltså! Var bara att hoppa in i duschen och sen pallra sej till sängen.

Sånt är ju himla trist de. Men bara vill få sitta uppe och mysa på hur länge som helst. Inte ha en klocka som ska måsta påminna en om att det är läggdags, då man måste upp tidigt. Usch.
Sa jag att jag längtar till semestern?!

Tanya har fått jobba på minsann på restaurangen i stan. Himla bra! Skulle vara ledig nu mån-tis, men de ringde och ville ha in henne igår ändå. Klart hon tackade ja. Åkte med mej på lunchen till tåget. Full fart igen alltså. Kul! Och hon har nu suttit och räknat lite på vad hon kommer få i lön. Förstår att hon längtar! Hon har även lämnat numret till Emelie, så om de behöver nån mer så.. Jag håller tummarna! Pengar, pengar för dem!

Igår morse stack U och Herk iväg på en mc-tur. De blev borta hela dagen och var väl hemma vid 21.30 igår. De hade varit ner till ... Hade varit en härlig "liten" dags tripp. Jag önskar jag oxå varit med. Men får bli en annan gång de. Jag pysslade med bilder och en fotobok på kvällen. Vilken tid det tar alltså. Men himla kul! Mindre kul var att jag nu fått så ont igen i skulderbladet på höger sida. Men men, Tim knådade där lite men jag bara kved, skulle väl behöva en riktig behandling egentligen. Men snart är det ju semester så jag kan vila upp mej! ;)

Lilla Baggis kom in igår med hängig min, och svans. Nåt har hänt med den. Undrar om han har bråkat, eller klämt sej nånstans. Hoppas verkligen inte vi behöver fara till veterinären iaf, utan att det är bättre redan idag. Stackarn, hade svårt att sätta sej och svansen bara hängde. Huga.. Lider så när djuren gjort sej illa.  

Det var Tim, Emmi & jag hemma på middagen idag. Kom fram till att våfflor var länge sen. Emmi hade fixat i ordning smeten tills jag och Tim kom hem så det var bara att sätta igång. Perfekt de! Medans jag fixade godsakerna så fixade Tim med sina hockey prylar... luktar INTE mumma de inte. Fy f..n säger jag bara. Förstår inte hur killarna kan ta på sej de där stinkande sakerna gång på gång. Bläääken. 
Tim bara flinade och tyckte jag var lite känslig.. ;)

Vi åt sen så vi nästan sprack, så gott var det! Och jordgubbar från eget land, mumsigast!



Jag satt ju igår kväll och fixade med en viss fotobok till mitt i natten. När jag är klar ska jag spara den. Går inte.. Blir lite nervös men provar igen, måste ju gå. Men nä. Icke. Förstår inte. Går in i "varukorgen" och ja funkar det..tror jag. 
Provar öppna den nu ikväll för att göra klart allt, beställa den med andra ord. 

Då är den inte sparad. Bara de två första sidorna. Jag hade gjort 42 sidor, med text och bilder. Snyft... Känns verkligen som en tår vill trilla.. suck. Det är jobbigt att fixa med sånt här, men ja jag gillar det ju oxå.
Bara att ta nya tag då. Börjar om igen, försöker komma ihåg allt jag skrev och ordningen på bilderna. Tar för säkerhets skull en mobilbild på varje sida, om någon skulle hända. Då slipper jag fundera hur det ska se ut iaf.

Jag sparar varje sida där oxå direkt, men när jag kommer till sidan 12 då går det inte att spara längre... VARFÖR ?? Morr........

Fortsätter en annan dag.

Nu vill jag bara att Baggis ska bli bra i svansen, att solen ska titta fram och stanna minnst tre veckor, att jag går och lägger mej väldigt snart och att den lilla ont-i-halsen-känslan jag har ska försvinna.
Så här vill jag att himlen ser ut hela min semester!





Nattinatt på er!
Nu är det bara två dar kvar att jobba =)

Kommentarer
Postat av: Snälla?:)

http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=VoIB827PyU7cHIQadLvlpi3L0vZUs2PBeVCZM7o9OjbVrpvJyesd#shoeGallery



snälla! rösta på den :)

2010-07-21 @ 23:19:44
Postat av: Malin

Hejsan!

Klart jag kan, och nu är det gjort!

Jättesnygg!

// Malin

2010-07-22 @ 08:28:20
URL: http://malinedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0