25/7: Ovansjö. Biljettpriser.

Ja nu har man börjat sin semester här. Och det känns väldigt bra tycker jag. Redan hunnit med lite på min "önskelista"  hehe.. och mer ska det bli!

I fredags bakade jag en smaskens kaka och sen bar det iväg upp till Ovansjö för att hälsa på familjen Ellert. Trevlig kväll. När vi kom hem därifrån så frös vi som bara den.. och termometern vidade 3,7 grader.. brr.. Skyndade efter mobilen för att föregiva denna "fantastiska" temeratur (nu på min semester) och då visades 4 grader. Inte klokt ju. I juli. Urk för det.



Igår blev det ännu en kväll i Ovansjö, det var hemvändardag i byn och runt 100 personer hade samlats för att ha en trevlig dag och kväll tillsammans. Och det blev det. Kul med god mat, och massa bra musik! Skjutsade E och tre kompisar till Fränsta festivalen oxå. Tur med vädret måste man säga, då det vräker ner nu. Hoppas det inte tänker hålla i sej.

Jag har nu suttit och ringt till olika veterinärer i stan för att få kolla upp Baggis svans, och nu hans haltande framben.. Vad har han varit med om egenligen.. Tänk om de ändå kunde prata. Tycker synd om honom.

Har just fått en tid i morrn kl 8.00 i Ösund. Jippie.. va kul att kliva upp tidigt... MEN, Baggis ska bli bra!



Har ni kollat tågpriser nyligen? Det har jag gjort. Vi tänkte sticka till Göteborg på tisdag, jag Emmi och en kompis till henne. Men när jag sen kollat biljettpriser så .. nä. Fy faan säger jag bara. Vi tänkte ta natt-tåget, vara där över dagen, och sen hem igen. Den trippen skulle gå på 4700:- för oss. Är det rimligt?? Nä det tycker inte vi. Här sitter man och tycker sista-minuten resorna är dyra nu, men detta.. Sen kolla de vi på flygresa ner. Tar ju inte ens tre timmar. Det skulle landa på 10000:- Suck säger jag bara. Bilen vinner lätt! Och med tanke på veterinären imorrn, så får vi se om det blir nåt hur som helst..

Tror det får bli filmkväll med start ganska snart idag. Lagomt väder för det. U kollar lite på "tour de france" och det tänker inte jag göra. Säkert inte han heller om jag föreslår nåt annat :)

Mors da!


Kommentarer
Postat av: Erika

Sv: ja men vi alla behöver passioner och saker att leva för :) det är väldigt viktigt!

kram

2010-07-25 @ 19:17:46
URL: http://meheartit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0