20/6: Snygga paret-bröllop!

Jag var på bröllop igår kväll oxå! På Tallbacken. Så himla rolig fest. Jättemycke folk och spänningen var stor när vi väntade på paret Stina & Pelle. Det skulle vara en sommarfest för att de fyllt år och gift sen tidigare, och liksom gjort allt detta lite i smyg. Så nu slog de på stort minsann.

De hade gjort så fint där inne med långa bord och balonger i rött och svart. Sen runt om på väggarna fanns massa bilder på dem och alla gäster i olika sammanhang. Jättekul att se allt. Och vilket jobb de lagt ner på detta. Det ska vara Stina till sånt här. Hon är en klippa på att hitta på saker och ting. Få ihop alla dessa människor i lilla Ånge och ha en sån här fest, superkul! Vi umgås ju inte ofta alls utan det blir på nån fest här och där. Och jag har lika kul varje gång och är jätteglad över att vara hennes party-friend!

Alla vi fick hålla oss inne vid de dukade långborden, och vi väntade med kameror och mobiltelefoner i högsta hugg. Och där.. slogs dörrarna upp till ljudet av Madonnas "Like a prayer". De stod med ryggen mot oss alla och var klädda i rött och svart från topp till tå. Så himla häftigt snygga var de!

Gjorde entré fram till scenen och sen tågade prästen in till alla gästernas jubel! Så himla roligt! Det var ju så klart ingen riktig präst, utan en gemensam bekant som fått den stora äran att förgylla deras kväll med att viga dem (på låtsas) igen. Hur bra gjort som helst. Vi skrattade gott och hade skoj! Sen blev det mat, kaffe och paketöppning. Lite mera att dricka och disco. Och vilken vacker tårta det var! Flera våningar, rosa/rött och svart så klart. Dekorerad med en gitarr och klackskor :) bland annat. Jag skulle gärna lägga upp bilder här nu direkt, då kameran är full =) men jag tror nog att de ska få bilderna först. Men sen kanske det blir.

Snygga paret hade himla tur med vädret oxå. Det regnade ju rejält innan men precis vid 17 tiden så blev det uppehåll. Man fick till och med se en skymt av solen där bakom alla gråa moln. Var väldigt lämpligt då vi stod utanför och minglade en stund innan entrén till festen. Givetvis med ett glas bål i handen och små snittar att tugga på. Men kallt som tusan var det. Tror jag frös konstant hela kvällen. Blev ju lite bättre när jag svängde mina lurviga på dansgolvet, men sen isade jag till direkt igen. Försökte bli lite varmare av lakrits shots som bruden delade ut till oss kvinns, och champagne som jag drack ur snappsglas =) och lite Baccardi breezer, men det hjälpte inte nåt. Men kul va det iaf!

Jag höll ut tills klockan var två, och då kom U och hämtade mej. Han hade farit hem lite tidigare då han var toktrött efter flera nätters jobb. Hann med en varmkorv där oxå innan man sa hejdå, och fick med mej fyra till som gärna gjorde kväll just då. Vi skjutsade hem dem och sen när jag kände att jag började tina upp igen så kom tröttheten över mej. Så skönt att krypa ner i sängen och sova då. Och jag hoppas att "snygga paret" fick en så underbar fest som de båda önskat sej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0