26/5: Vi kom i mål!

Jepp, vi klarade det!
Jag, Emelie, Linda, Katarina L, Katarina F, Catarina B, Elisabeth, Åsa. Och den sistnämnda kom först imål :) Bra gjort! Himla häftigt lopp med bara kvinns överallt. Direkt efter jobbet när alla hade bytt om till "springkläderna" sina så gick vi över till Shish och käkade. Sen bar det neröver i två bilar. Parkerade vid sjukhuset och väl ute ur bilen hördes Peter Siepens röst när han peppade alla att vara med i uppvärmningen innan loppet.  Han är en sån himla frän kille! Och klart vi var med och värmde upp oss. Vi frös rätt bra där innan, men efter lite bensprattel och viftningar med armarna till Friskis & svettis ledning så var vi varma och (redan) flåsiga =) 
Här är det uppvärmning. 


       
Här är gänget.Sen tog vi oss i sakta mak mot startlinjen och alla de olika grupperingarna. Vi ställde oss i "jogga" om jag inte minns helt fel. Även om vi visste att vi och många med oss skulle jogga en stund och sen gå. Det blev en himla fart på alla direkt och vi skrattade och tyckte vi höll på att svimma av att det var jobbigt. Hahaha.. Helt slut på en gång. Men sen när vi gått ett tag så kändes det jättebra. En härlig motions prommis i rask takt.
När vi närmade oss mållinjen så tog vi i och sprang över! Ett måste!

Härligt att sen ta ett gruppkort, hitta en bra fikaplats i det gröna och sätta oss ner på filtar. Frös som bara den gjorde vi oxå, blåste himla kallt. Men inget regn, hurra. Vi fikade av allt det goda, potatissallad, bröd, skinka, choklad, philadelphiaost, runda korvar.. , morötter och cider. Har säket glömt nåt, men mums var det iaf. Sen var det ett himla sjå att komma upp från filten.. kan inte förstå vad alla vi var stela och så i våra kroppar ;) Himla skönt var det att sätta sej i bilen och tina upp sen på hemfärden. 
                                                                          

Väl hemma så hängde jag upp min fina medalj på medaljtavlan i hallen.. Haha.. näe det gjorde jag inte. Men den ligger nu på byrån i hallen, och kommer sen hamna i byrålådan där. ;)
E hoppade in i duschen, blev färdig, skjutsade henne till F, sen fick jag äntligen duscha hett och hoppa i säng. Väldigt skönt! Trevlig kväll med trevligt gäng!                                                                                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0