14/11:Fötter

Visst är det härligt med helg? Och speciellt lördag! Helgens höjdpunkt liksom!
Har bara slappat hela långa dagen och suttit och läst bok. Mysigt. Kände där ett tag att:va sjutton, va tråkigt det är. Men sen gick det över i: å va härligt med en lugn dag när jag bara kan sitta och läsa och fika och må gott. Inte dumt!

Måste TACKA er alla som besökt min blogg oxå. Har ju haft besöksrekord nu härom dagen! Härligt! Kram till er alla! Kul oxå för att kommentarer. Hoppas jag har besvarat alla nu!

Har tittat på "Så mycket bättre" nu ikväll och bara njuter av det programmet. Så himla härligt! Man blir bara så glad i hela kroppen. Önskar jag satt där med dem och fick njuta av allihopa på plats!

Var en snabbis till Ånge förut idag oxå. Tittade in på en affär med massa pyssel. Härligt. Men.. tycker nog att det finns en del konstnärer som inte riktigt förtjänar det de "får in". Ska inte klaga nu, men jag tycker det finns de som kan måla sååå mycket bättre än andra.. Ja ja, smaken är som baken. Så är det.

Vi människor har smyckat sej i alla tider för att behaga det andra könet, men detta är väl ändå att gå för långt va? Jag tycker det är helt sjuk iaf. Titta:




Bilderna tagna från internet.

Ja inte är det snyggt iaf. Och attans va ont de stackars tjejerna måste ha. Kolla hur foten ser ut. Huga..
Där skulle man inte ha en suck men sina blad i storlek 39 direkt. =) Men jag behåller nog mina ändå!

Nu blir det ner till E och F och hoppas få hoppa in på lite guitar hero en sväng! Kuligt!
Nattinattkramen!

Kommentarer
Postat av: Lina

sv: Hej ! :)

tack för ditt svar, lättade en del kan jag säga :)

kram

2010-11-14 @ 10:44:38
URL: http://linahildning.blogg.se/
Postat av: Emelie

Svar: Ja det skulle jag bra gärna vilja veta faktiskt! Ja de bilderna är inte roliga direkt, usch och fy.. :/ Men det har börjat se bättre ut nu sen de tömde knät på mig senast då jag åkte in på akuten i söndags, så det verkar gå åt rätt håll nu i alla fall!! Ska ju in på sjukhuset nu på fredag igen, fast då skulle det vara den riktigt dåliga läkaren igen :S För det berättade han igår då jag var där.. Men kanske kanske går att få någon annan, vet inte riktigt hur det där fungerar faktiskt. Får ta och kolla upp det :) Kram!

2010-11-16 @ 12:09:11
URL: http://hockeyemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0