4/11: Måla måla måla

Hejsan!
Va kul det är att måla! Förnya i ett vips liksom!
Fast ja det har ju tagit ett tag ändå. Eftersom det blev fel.. Men nu, efter mycke om och men så fick köksbordet bli vitt. Jag har bara grundat nu så det blir färdigt först imorrn. Sen ska det slipas lite oxå. Så klart!

bort med det laserade, bort med det grå/blå/svarta och sen:



Vitt! Kul är det! Tog hallspeglarna oxå på en gång. U fixade den stora och jag den lilla. Jag var på vippen att måla väggarna i hallen oxå, men hejdade mej. =)



Jag är så glad att vi har några timmars arbetstidsförkortning på jobbet som vi kan plocka ut nästan när vi vill. Jag ska lägga ut lite timmar nu, vilket känns som reda lyxen. Slutade halv ett idag och tänker göra det imorrn med. Perfekt att kunna komma hem medans det är ljust ute och jag är pigg.

Fick sån energi här så jag har städat köket och donat lite med en massa här hemma. Kul! Och sen hann jag ju med målningen oxå. Bara plus!

Nu ikväll har vi rockat lös här oxå. Ta, E, U och jag har spelat Guitar Hero! Var så länge sen nu men det gick faktiskt riktigt bra för oss. Jättekul! Hoppas vi gör om det snart igen. Tänkte spela Wii oxå, men det hann vi inte. Nu har Ta farit tillbaka till stan, ska jobba imorrn. E ligger och läser och jag ska fika lite med U. Sen känns det som att sängen lockar. Börjar bli trött nu.

Så där skönt trött, glad över det jag gjort idag!
Nattinatt!

Oj, höll på att glömma, vill ju visa mitt fina blad från jobbet, går undan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0