3/10: Korsetter

Hallå hallå! Herregud, har ju inte bloggat sen i september. Länge sen nu de, då det nu är den 3 oktober. ;) 

Jag har hunnit träna några gånger med Idha och ja det går framåt. Känns som lite panikartat detta.. men skam den som ger sej heter det ju. Har tillbringat dagen med att leta kläder till showen på nätet. Korsetter, nätstrumpbyxor.. oj oj oj.. svårt att välja. Hittat mycke snyggt iaf. Visst är dessa fina?!





Finns ju hur mycket som helst och dessa har jag hittat på www.korsetten.se
Massor som är skitsnygga, men de ska ju vara ok att dansa i oxå. Sen ska det köpas nya danstights och nätstrumpbyxor oxå. Funkar ju inte med nylonstrumpor direkt. De går ju sönder medans man tar på sej dem.

Trodde I skulle komma över nåt men hon har väninna här från huvudstaden så hon har säkert fullt upp. Jag ska lämna dessa underkläders sidor nu :) och gå igenom första delen av Lady marmalade-dansen. Sen ta det lugnt tills det blir färd mot Sundsvall och salsa! Kul! Synd det är så sent bara. Träningen börjar inte förren 19.45.

I fredags när jag kom hem så hade jag tänkt ta en bild i växthuset, nu när frosten tagit allt vi hade där..suck.. Men då hade min kära U redan rensat ut allt så här kommer en bild på våra omogna tomater. Hoppas verkligen att de mognar på sej här inne. De är ju så goda!



Tagit in paprikaplantorna oxå, men dessvärre tror jag inte vi klarar dem. Men här en liten!



Mysig kväll blev det sedan med en Amarula till kaffet och sen Idol på tv. Alla vi haft som favoriter har gått vidare så detta är kul! Men tyckte inte att Andreas Waise skulle få stå där och våndas över sista platsen, han är alldeles för bra för det. Tyckte vi iaf!



Hann med att träffa kära dotra i fredags oxå. En snabbis bara men ändå! Alltid härligt! Hon kom till jobbet och visade mej ett skoljobb hon gjort. Det var så himla bra. De skulle skriva nån story. Hon skrev en påhittad händele på sin skola. Verkligen skitbra! Som en tidningsartikel. Och man kände att man genast skulle köpa nästa tidning för att få veta mera om de inblandade :)

glad att hon tycker hon gjort ett bra val fortfarande. Jag menar, hur lätt är det, att veta vad man vill jobba med "när man blir stor" när man slutar nian? Inte lätt alls. Jag tycker att det viktigaste är att man går nåt som man tycker verkar intressant och roligt. Det är mera viktigt än att försöka gå "rätt" linje. För grundämnena läser de ju överallt ändå. Undrar hur många som kan säga direkt vad de skulle läsa om de fick börja om gymnasiet i morrn?? Vad väljer du? :)

Titta vilka sötingar som delade soffan med oss igår!





Utslagna hjältar ;)

Hm.. vet inte hur detta ska tas men.. Jag lyssnade på radion tidigare och hörde ett inslag med en sjukskriven kvinna. Hon mådde så dåligt, psykiskt, så hon hade varit sjukskriven över ett år. Jag tycker naturligtvis synd om henne, och vi vet aldrig själva när vi hamnar i tråkigheter, eller när kroppen bestämmer sej för att säga stopp.
Men.. hur länge ska man tillåta sej själv må dåligt då?
Svår fråga? Ja!
Vad jag menar är: om man är less, trött, mår allmänt skit så måste ju jag själv försöka vända mitt liv och mina känslor till något bättre. Jag vet, har oxå mått skit. Verkligen skit. Velat bara ligga under täcket och sova bort dagarna. Inge vidare. Men.. om jag väljer att ligga kvar där, ja då kan jag inte jobba, inte laga mat till barnen, inte låta någon i familjen ha rena kläder etc. Om jag istället väljer att må dåligt, MEN resa mej och faktiskt fixa min vardag, som alla andra, så är jag ÖVERTYGAD om att de allra flesta skulle må bättre. Bara av det. 

Känns ibland som att en del "gottar sej" i sin olycka. Uscha, det låter så hårt och kan säkert misstolkas hur mycket som helst. Men min tanke är bara att vi alla äger våra känslor och tankar. Och det hjälps ju inte att gräva oss längre ner i skiten. 

Det finns säkert goda, härliga och underbara tankar och stunder och människor runt varje person, som kan hjälpa en att må bättre. 

Det är en helt annan sak att "må dåligt" och att "gå in i väggen". Jag vet. Och helt olika saker händer i kroppen. 
Nog om detta. Blir bara krångligt känner jag. 

Här en bild på tre glada som strax efter bilden togs går ut och showar för fullt!
Och snygga korsetter har vi oxå ;) 

   

Längtar tills vi kör igång igen nu känner jag. Hoppas många kommer och tittar och har en trevlig kväll med oss!

Nu lite Lady Marmalade träning här! :)
Tjing!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har tyvärr inga inbjudningar kvar ;(

2010-10-04 @ 11:33:58
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/
Postat av: Malin

Va synd.

Men tack för att du svarat mej!

/ Malin

2010-10-07 @ 10:59:55
URL: http://malinedlund.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej! vart är den lila korsetten köpt? Skitfin! Mvh Lina.

Svar: Hej Lina!Kul att du gillade den! Jättesnygg tycker jag med :) Men den röda bättre, då den är min ;)
De är köpta från korsetten.se Kika in där vettja på fler snyggisar.
Ha en fin dag, kram!
/ Malin
Malin Edlund

2012-09-18 @ 22:24:31
Postat av: lina

hej! åh tack snälla du för hjälpen, vilken fin sida! sitter korsetterna bra? bra storlekar? Vad heter den lila vet du det? kan du fråga din kompis. ;) Kika gärna på min hemsida och på fb: www.nogg.se/linaslymmlar, fb sidan står på hemsidan. Ha det bra. Kram!

Svar: Hej!
Näe du, vi minns inte namnet. Det finns så många där, men du får leta om den kan finnas kvar. Eller kontakta dem och beskriv den kanske. :)
Lycka till!

Japp, jag ska kika in "hos dej".
Ha en fin dag!
/ Malin
Malin Edlund

2012-09-19 @ 09:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0