17/9: Dans-aerobic!

Fredag här igen! Härligt tycker jag. Lunch nu. Längtar tills klockan slår 20.00 för då ska jag kolla på Idol. Tycker det är väldigt många som är superduktiga i år. Skulle inte vilja sitta där i juryn och välja. Fy va jobbigt.

Sitter nu och har lite ömmande muskler. (jo de finns faktiskt där under) :) och det är skönt! Var på skitkul träningspass igår kväll på Träningshuset. Det var dans-aerobic och det passade mej perfekt. Kände sån glädje i hela mej från början till slut av passet. Härligt! Ni vet när man är totalt slut, svettas som en tok, och ändå känns det som man kan springa elljusspåret två varm hur lätt som helst. Det är lycka det och endorfiner som far runt som tokar i hela kroppen. =)



Blev dock inget elljusspår efteråt, men väl ut och springa i strumplästen efter en jä..a katt som far runt här hemma och bråkar med våran Baggis. Pratade i telefonen när jag hörde världens katt-bråks-ljud utanför. Slängde luren och sprang ut. Mycke riktigt, där var han igen.. den där vita/svarta/gråa säkert okastrerade hankatten och gav sej på Baggis. B sprang in det fortaste han kunde och jag satte efter den andre.

Vet nån vem som äger den katten så hör av er! Jag kan ta med den själv till veterinären så den blir kastrerad.

Sen in igen och satte mej ner en stund för att svettas klart. Härligt med en dusch och fika i tv-soffan sen. Baggis följde mej vart jag än gick, så även in till duschen. Satt snällt och väntade för att sen hoppa i badkaret och dricka lite vatten och förundras över shampo flaskan.. skulle han vilja prova kanske =)
Nä, tror det mest var hans egen skugga han kollade på. Men söt var han!



Häromdagen blev jag riktigt less oxå. Hur f.. ska jag/vi kunna veta att vi måste ljuga? Ska vi vara tankeläsare eller ska vi bara "gå på känn av tidigare gånger.." Ja ja.. så är det. Men väldigt trist att få skit, när det inte var jag/vi som har gjort nåt fel.
Att man bara inte låter bli att bry sej. Borde lärt mej det tycker jag.. Ville ju bara hälsa.

För att få bort den olustkänslan här ovan så gick jag ut och rensade bort lite av sommarens blommor. (som knappt kan kallas blommor längre, bara torkade pinnar kvar) Himla skönt att få undan sånt. Rensade både här och där i rabatten. Passade på att ta reda på massa frön oxå. Kul att kunna plantera till våren av sina egna frön.

 

Fick rensa lite igen i växthuset oxå. Där längst in hittade jag en jättestor tomat, som det låg en mindre uppepå, som möglat. Fy farao va det luktade. Bläken säger jag bara. Usch.

Ätit goood lunch nu, soppa.. :(
Hoppas på bättre middag! Och fredags-mys!

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Trevlig helg! =)

2010-09-17 @ 18:16:01
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack! Och det samma önskar jag dej! Må bäst!

Kram!

2010-09-17 @ 18:40:58
URL: http://malinedlund.blogg.se/
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.



Var gärna med & tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt..



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-09-17 @ 19:45:00
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Hanna Z

Tar kusar? Vad är det? Såna stora kan jag inte med att släppa ut, vågar ju knappt dammsuga upp dom, haha. (fast nu har jag fått veta att spindlar kan överleva inne i dammsugaren, så det är nog slut med det nu, usch!).



Ja vem tycker inte om att resa? :) Nu lär det väl dock dröja tills nästa gång..

Den bikinin köpte jag på Stadium när vi skulle ner till Innsbruck under EM:)

2010-09-17 @ 20:24:58
URL: http://hannaz.se
Postat av: Cissi

Kul att du ville vara med i dagens blogg! Vinnaren blir utsedd imorgon. Jag skickar en kommentar till din blogg när vinnaren är utsedd! Ha en fin fredagskväll! :)

2010-09-17 @ 21:13:15
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Cissi

Nu är vinnaren av dagens blogg utsedd, in och kolla om det blev du! :)

2010-09-18 @ 16:36:38
URL: http://cviklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0