16/4: Förkyld

Sitter inne nu och kurar. Har tagit på mej en mysig kofta och genast kändes det lite bättre. Blev ju tvärförkyld igår efter jobbet. Konstigt att det kan slå till så där fort. Man brukar ju känna sej lite krasslig innan men inte den här gången. Jag hoppas det går över lika snabbt som det kom. Håll en tumme!



Efter frulle på verandan så sopade jag undan lite löv här ute på lilla uteplatsen. Sen ut med lite papp och dit med min pall. För nu ska den bli vit. Mitt helgprojekt! Jätteskönt att sitta där ute i värmen och pyssla lite. Men efter en stund så kände jag några regndroppar.. inte bra. Tillslut var det bara att flytta in på verandan och göra klart där. Så nu står pallen på torkning. Trist att vänta tills jag kan måla igen...





Ska försöka mej på att skriva nåt på den sen oxå. Vi får väl se. Och så ska den bli högblank. Tjusigt!

Nu ska vi ta nåt att fika här. Kaffe och en macka kanske, filura över nåt korsord. Bara vara i det sköna vädret.
Och sen sätta igång med middagen. Det blir ett nytt recept. Lax, pasta och sås av spenat och smaksatt creme fraiche. Spännande!  

Må så gott, och du, du har väl klickat in dej och gett mej en röst va? Inte? Det tycker jag du ska göra, hjälp mej nu! In på modellsajten.se och klicka på mitt namn! Tack tack på förhand!

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0