19/4: Kattungar

Var lite kyligt idag minsann. Jag som trodde att våren var här på riktigt.. näerå. Klart man vet att det är så här upp och ner med vädret. Men det kändes lite väl kallt i morse. Tänkte inte gå på jobbet först. Så himla förkyld. Usch och bläk för det. Men jag kämpade mej igenom dagen ändå. Och klarade mej rätt bra tycker jag. Bara ett enda hostanfall med kund i örat.

Fy attan va man känner sej dum då alltså. Men vi hade pratat klart och skulle just säga hej då, när mitt hostanfall bara kom över mej med full kraft. Jag kunde verkligen inte säga nåt, bara kved där i luren. Kvinnan blev alldeles till sej och tyckte synd om mej och hoppades jag skulle krya på mej över påsken och att jag skulle ha det så gott det bara gick ändå och.... jag bara önskade hon kunde säga hej då till mej.. När hon gjorde det så fick jag stänga av luren och hosta som en tok. Trodde jag skulle spy. Usch säger jag bara. 

Fick massage idag oxå. Sååå skönt det är! Massören undrade om jag verkligen ville, då jag är förkyld. Det kan ju förvärras om man har otur. Men va sjutton, inte vill man missa det inte. Och vadå, blir det värre så strunt samma för då går det förhoppningsvis över fortare oxå. 

Tur är att det finns nässprej och halstabletter iaf.


Kan tala om oxå att majsen igår var jättegoda. Jag grillade på två stycken och fick äta upp en då kan man säga. Råkade bränna ena sidan lite väl på dem båda. Men gott var det! Andra sidan alltså :)



Var till Ovansjö igår en sväng och vi fick hälsa på två små söta kattungar. Alltså de är ju bara så söta så man (nästan) vill ta mej dem hem direkt. Deras mamma är syster till våran Humlan så det känns lite extra att se dem.
Blev inte så bra bild detta med mobilen men.. åh.. gulligull!



Nu har vi suttit ute och myst på verandan här efter middagen och fikat med lillans pappa. Och nyss har det bakats smaskiga muffins här. Dock blev det för få så nu en snabbis till affären för att köpa mera socker. Tur man har en liten bagerska i familjen!

Visst ja, mina nya sommardäck sitter på bilen nu oxå, härligt!

Tjing på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0