24/4: Lägesrapport

Lägesrapport: Hostar mej igenom nätterna, snyter mej igenom dagarna och solen skiner! Ledigt!
Rätt ok ändå med andra ord! Det är skönt med påsk. Men får vara ledig några dagar extra och det känns ju lyxigt. Sen att vädret är på topp gör ju det hela mycket trevligare.

Vi har haft besök av familjen Johansson-Berglund vilket var trevligt. Passade på att ta en tur ner till vattnet vid kyrkan här i Ånge då oxå. Så himla fint där. E fotade barnen och det var bara så mysigt. Sen har vi varit på påsk/födelsedagsmiddag i Ovansjö oxå. U pappa fyllde år. Trevligt att träffa dem. Och U systerdotter var oxå hemma med sambo. Kul!





Igår satt jag ute en stund i solen och trivdes och till och med jag kände det i ansiktet efteråt. Det är annars så att jag oftast sitter där länge och sen märks det inte. Det är ju jättebra att inte bränna sej så klart, men liiite vill man ändå känna. Har idag oxå njutit av solen, båda E, U och jag. Härligt! En sån där slappardag, inga måsten. (fast jag känner att en tur till stan vore bra. Inhandla en markis till ett av våra köksfönster. ) 



Ska om ett tag iväg till affären för att inhandla lite salladsingredienser. Ska bli mums det. Och lagomt som middag i värmen. 
Tänk va skönt det är och va fort det gått. Snön är väck och våren är här, på riktigt. Vi har satt upp studsmattan oxå, men jag har inte testat ännu. Och i tidningen läste jag om "Växthuset" som nu var fyllt av blommor. Sugen blir man på att fixa lite här o var är ute. Längtar tills det ser ut så här igen:



Nu ut i solen en liten stund till, sen handla och fortsätta resten av dagen. Hörrni, glöm inte att lukta på de nu alldeles nya bladen som börjar titta fram. Härligt de!



Hoppas ni oxå njuter av dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0