22/8: Helgen.

Tjena igen!
Jo helgen har varit toppen. Skönt de! Det var så härligt att komma hem i fredags och känna att så mycket var gjort här ute. Så ja invigning blev det på kvällskvisten, och skumpa, eller ja Prosecco i glasen. Så gott! Och festligt!





Å det känns så skönt att vi har denna uteplats nu. Äntligen! Känns som att hur klarade vi oss utan? Haha.. så det kan bli. Vi fick sällskap där en stund oxå av Idha som tog denna bilden oxå på oss lyckliga två ;)

Jag är lite ledsen faktiskt oxå för hon har flyttat till Stockholm nu. Jätteglad för hennes skull, så klart! Jobb och lägenhet har fixat sej för henne så det är tipptopp! Men känns bläk att jag mister min danspartner. Vi får väl se hur de ska bli nu i höst med showen......
Sen gläds jag åt att ha ännu en vän att besöka i stora staden. Bra de när längtan efter stadspuls blir för stor.
Kram på dej fina Idha!


I lördags var det kräftor som stod på schemat. Mums va jag älskar kräftor! U tycker oxå att det är jättegott, men inte riktigt lika mycket som jag. Men vi hade iaf bjudit in Lotta med familj som kom till oss på kvällen. Vi åt o drack och hade det trevligt. Lottas bror Oscar kom oxå hit, vilket vi uppskattade allihopa. Busen där... småtjejerna Emmy o Vilma skrek både av att komma nära kräftorna och när Oscar busade o killade dem ;) Och oss ;) Haha...






Det var första gången för både Oscar o Em att äta kräftor. Så efter lite lektion o massa skratt så gick det bra. Det var väl lite delade meningar och tycken där. Oscar mumsade i sej men Em tyckte mest konsistensen var läskig. Kul att de provade med oss iaf!


Mysig kväll! Och ute spöregnade det mest hela tiden så vilken tur vi har en inglasad veranda! My lovely veranda you know ;)

Igår var U iväg o donade med bilen hela dagen lång så Em o jag fick sysselsätta oss bäst vi ville. Jag myste i lugnet med min lilla frulle, mums med nybakat tunnbröd. Och en rejäl kopp kaffe. Vill ju inte få huvudvärk.



Jag läste bok mest hela dan, blev tokrädd när pappa kom runt hörnet på huset här där jag satt. Lättskrämda jag! Fint väder var det, även om det mest var så där jättevarmt just när solen tittade fram. Men jag passade allt på att sola, måste ju inviga soldäcket, på riktigt. Och ja, det gick alldelses utmärkt att sitta där o njuta. Av o på med kläderna hela tiden mellan molnen.







Vi hade ju beställt decklight till vårat markplan o de kom snabbt som blixten. Det var bara att skruva lös ett par plankor och justera lite så gick det snabbt att borra hål och sätta i dem. Lyser verkligen jättefint nu på kvällarna. Här ser ni lite, men det är ju ingen bra bild direkt.



Och äntligen kunde jag flytta ner mina blommor hit oxå. Perfekt med dessa små rullande skydd till krukorna. Lätt att flytta runt dem o skyddar ju däcket.

På kvällen hade Em o jag ett litet "Vänner-maraton". Den serien är ju så härlig. Och det är mysigt att sitta tillsammans o titta. Och till det hade vi lite chips o dricka oxå. (om man ändå kunde tycka illa om chips..)
Men en liiiten skål gör väl inget :)


Nu börjar skolorna oxå. Hoppas att alla föräldrar passat på nu att njuta med barnen och haft det skönt i det fina vädret vi haft, och tagit tillvara på sista dagarna av sommarlovet. Tiden går så fort. Alla kidsen här har blivit så stora. Bara två stycken kvar nu i gymnasiet.

Hahaha.. måste bjuda på min alldeles egna gulliga teletubbe-gubbe:



Gulligt va?! Och ja, han erkände faktiskt att ja.. den var ju rätt skön denna. :)

Nu ska jag fixa en ananaspaj här och sen skynda ner en våning för att titta på Hollywood-fruarna. Vill ju inte missa Maria Montazami. Hon är ju underbar!

Mors da på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0