10/12: Grattis Tanya!

Här fylls det år minsann! Klockan är nu över tolv på natten så Ta har just börjat sin födelsedag. Hon fyller hela 18 år idag! Hipp hipp hurra! Gud..alla är så stora. Och alla tre kidsen är ute på Grabbarna Grus igen. Vi skrevs för ett tag sen och de hade skitkul. Toppen de!

Vi tog en tuktuk bort till Karon stranden idag. Men vi hamnade där det var mycket folk där med så det blev inte så stor skillnad. Men högre vågor iaf att leka i och inte lika långgrunt. Kidsen gav upp rätt snabbt, trötta.. men vi härdade ut. Sen skulle vi leta reda på Håkans Bar. Den rätta, där han själv håller hus. Men vi missade det.

Vi shoppade lite. Men man blir rätt trött och mättad av allt man ser. Vi åt bästa godaste hamburgaren iaf. Det var en farbror som stod vid vägen och stekte dem. Helt perfekta!

När vi kom tillbaka hit så gick vi in till kidsen för att gratta Em. Tänk att min dotter blivit 17år! Herregud va tiden går.
Sen ute på middagen så blev hon oxå firad med sång och ljus. Trevligt!

Klockan är 01.45 nu på natten. Vi ska väl lägga oss och kidsen dröjer nog några timmar till. Imorrn flyttar vi vidare till ett annat hotell, hurra! ;-) Hoppas det är lite finare än detta!

Hörde ni hade snö nu hemma. Mysigt! Man vill ha en vit jul.

Måste tillägga oxå att jag avskyr stora råttor och kackerlackor. Bläk!

Nattinatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0