Vilken dag!

Vi steg upp tidigt i morse för turen till Phi-Phi. Kan säga utan att överdriva att det INTE var värt det. En jävulsk båtresa där vi satt och hoppade i båten. Jag var sjukt rädd kan jag säga. Det slutade med att jag satt och peppade mej själv som bara den för att palla med. Hemskt!

Läser ju Robert Gustafssons bok 'Från vaggan till deadline' nu. Himla bra! Så jag började höra hans röst där i huvudet, vilket hjälpte mej. :-)

Vi mådde nog inte så bra nån av oss där när vi kom fram till första stoppet. Det var en jättefin vik med höga klippor runt om. Väldigt fint vatten och underbar sand. Men det var så mycke båtar där och det var avskärmat en liten del där man fick bada, vilket förstås innebar galet mycke folk på en å samma plats. Stopp nummer två det var där James Bond hoppat från klippan. Båten for in där en sväng och direkt ut igen. Värdelöst. Sen till nåt ställe där vi såg apor. Men vi gick inte iland där.

Sen blev det snorkling. Kändes skönt att få hoppa i ett tag. Såg massa små fina fiskar och några större i vackra färger. Mycket stora sjöborrar på botten.

Minns inte riktigt sen men kom sist till en jättefin liten ö med härlig strand. Där stannade vi längst och vi alla tyckte resan bara skulle gått hit. Så härligt! Många fina bilder blev det :-)

Snorklingen var så där, tyckte U och Ti för att korallen var praktiskt taget död överallt där. Förmodligen pga oss människor. Känns inge bra de.

Jag o tjejerna bara myste i havet och solade. Härligt! Så ska ni fara hit så rekommenderar vi er att hitta en tur till denna sista ön endast. Skriver sen vad den heter.

:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0