9/2: Fotoprojekt & recept.

Härlig dag vi har haft, eller hur?! Solen som skiner från klarblå himmel, det är nåt de. Lite kallt men bättre sol än mulet. Man får liksom energi som far runt i kroppen, trevligt!

Hade ju en hel del problem med mitt internet sist...och nu håller jag tummarna här att det ska funka att skriva färdigt mitt inlägg idag. Annars... :(

Var på ett härligt aerobic-pass i måndags! Pernilla är jätteduktig som ledare, alltid kul pass. Men haha.. det kändes som om jag inte fattade nåt där imellanåt. Snurr på snurr åt alla håll =) Och E var oxå med, och hon tyckte det samma. Hoppas bara vi kör samma nästa gång så vi lär oss riktigt.
Vill ni titta in till Pernilla så här kommer länken: http://hemmahospillan.blogg.se/
Och att hon fått sitt andra barn bara för inte så länge sedan, ja det kan man inte tro när man ser henne och hennes energi.

Har tänkt nu några dagar börja med ett projekt som en blogg-vän startat. Det handlar om foto. Man ska lägga upp en bild varje dag under en månad, på olika teman. Häng på du med vettja! Och är du med så länkar hon din blogg, så alla kan kika på varandras bilder. Här finns all information om detta och Josefins fina blogg: http://landhagen.blogg.se/happydays/

Dag 1 är temat: självporträtt.
Så här kommer min bild



Så där ja, äntligen igång!
Ska bli kul att följa andras bilder från dag till dag oxå. Kul idé av dej Josefin!

Gjorde en smaskig paj till middag härom dagen. Den är verkligen jättegod och enkel att göra. Här kommer receptet för er som vill ha det:

Paj med skinka, bacon och fetaost:
Degen:
4dl mjöl
1tsk bakpulver
1 1/2 dl mjölk
50 gr margarin

Blanda samman och tryck ut i en pajform

Fyll skalet sen med knaperstekt bacon, strimlad rökt skinka, fetaost i bitar och riven ost uppepå.

Blanda 3 ägg, 2 1/2 dl mjölk, salt och peppar och häll det över pajen.
In i ugnen ca 35min i 200grader.
Smaskens!



Visst ja, fick frågan om vilket märke det var på mitt knalliga rosa nagellack så här kommer det:



Kul med färg!

I söndags tittade vi som vanligt, vem vill missa det, på Solsidan. Vilket underbart program det är, så underbara karaktärer allihopa. Hörde nåt på radion om skriverier att den andra säsongen inte hade lika många tittare.. Bläk säger jag bara. Kan folk inte bara tåla att dessa människor är duktiga på det de gör och att vi alla (nästan ju) gillar det!  Lite mycke avundsjuka ibland, ingen får sticka ut och vara bättre än nån annan..



Under tiden vi skrattade och myste över programmet så delade U och jag på en liten gullig flaska rött vin. Mums va gott det var. Var verkligen länge sen jag drack rött vin nu. Måste köpa hem detta vinet igen för gott som sagt. Perfekt med dessa små flaskor så man kan prova sej fram lite.



Nu ska jag träna lite dans här, eller träna.. gå igenom danserna iaf. Har ju show i helgen igen! Kul! Och ja det är ju typ helt kört att göra nåt åt sej själv innan lördag så nu tar jag en kopp kaffe och en kaka här till att börja med.
Ha en trevlig onsdagskväll!

Kommentarer
Postat av: Suss

Men du lovade ju att du skulle komma med ny snygg kropp på lördag?!

Jag som tänkte att jag skulle få din gamla rumpa då :p

2011-02-10 @ 21:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0