1/1 2011: Gott Nytt År!

Nu fick man skriva 2011 oxå. Blir en omställning.
Tänk att det är så många år sen det var millenium. Inte klokt va åren går. Känns inte som det var så länge sen tycker jag.

Jag hoppas ni alla hade en trevlig kväll och att ni firade för fullt med bubbel och fyrverkerier. Det gjorde vi! Eftersom vi varit sjuka både U och jag så hade vi inte gjort några större planer för kvällen. Men hur som så åt vi en god middag med E och F här hemma som vi hjälptes åt att fixa till. Mums va gott det var! Och jag är så glad att de ville äta med oss. Fick ju fira lite tillsammans iaf. Sen skjutsade jag dem till kompisar. De andra tre kidsen var på varsitt håll och firade. Jag hoppas de hade en trevlig kväll, utan tok. Sen fortsatte kvällen med våra trevliga grannar. Det var en perfekt kväll. Så där lagom på alla sätt och vis. Surrade, myste och drack gott. Skålade in det nya året med fyrverkerier så klart. Trevligt!  





När jag vaknade i morse så hördes ett konstigt ljud. Jag hann fundera på om det var fläkten till vår kamin så fått nåt spel, men sen så bara nä.. det är VATTEN jag hör. Rusade upp och möter våra tre katter som stirrar konstigt på mej sen bort mot toaletten här nere. Och jag står då i kallt vatten.. Tillbaka till U och ropar att nåt har hänt.. Han verklien flyger upp och sladdar tjusigt så jag blev livrädd han skulle slå ihjäl sej. Men allt gick bra. =)

Stängde av vattnet och konstaterade att en slang under vattenkranen i handfatet gått sönder. HUR händer sånt, bara så där? Morr... Fick torka vatten en evighet kändes det som. Det var mycke kan jag säga och många vändor med handdukar blev det. Sen tanken på om vi inte varit hemma........ Känns rätt bra att man var det.

Ja en sån morron och start på det nya året hade vi. =) Hur ska detta sluta?!
Jag har nu tagit det lugnt bara. Eldat för att det ska torka upp riktigt överallt nere. Kollat lite på tv. U jobbar och kommer hem i kväll. Tänkte träffa vänner som är hemma här över julen, men deras lillkille var magsjuk igen. Va sjutton är det för elak bacill som inte vill ge upp tro. Jag blev ju oxå dålig. Tack o lov så blev jag inte så dålig som jag brukar vara utan det var på nivå ok. Så många som man hört varit sjuka. Min förkylning vill inte heller släppa taget riktigt. Men jag slipper nässpray iaf så det är framsteg!

Lite senare i dag ska det bli Kinect spelande här med grannarna. Ska bli skoj de! Hoppas de tycker det är roligt!
Nu tänker jag plocka undan lite och äta nåt, sen sätta igång spelet.





Kramisar till er alla och God fortsättning på det nya året! 2011

Kommentarer
Postat av: i s a b e l l

Jag ville bara titta in och önska dig ett gott nytt år såhär lite i efterhand! :D hoppas att 2011 blir ett super år, eller vad säger du? ;) haha, ha det bra :) btw, fin blogg du har ! :) kram!

2011-01-02 @ 15:17:25
URL: http://isabellpeterssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0