13/1: Bäst att hålla sej till en

Kul att så många tittar in på min blogg! =) Tack för att ni gör det!
Blev en tidig morron igen, och denna var värst på hela veckan. Fick verkligen släpa mej ur sängen. Men väl på jobbet så gick det bra ändå. Har varit lite lugnare nu, lugnet före stormen antar jag. Fakturor kommer nog ut till er kunder på måndag.. Sagt det förut, och säger det igen: kolla upp så ni har avtal på elen.

När det är så här lugna dagar så hinner man med en hel del, vilket känns jätteskönt. Man får så mycke som ligger, lappar till höger och vänster som man knappt har hunnit titta på. Men sånt är undanjobbat nu. Tänker ta och pallra mej hem tidigare imorrn och njuta av att det är fredag.

Visst går tiden fort? Veckorna bara springer fram. Men haha.. hörde en galen historia på radion igår morse. Det var Sofia Wistam som berättade om ett par hon kände. Ska försöka återge det så bra det bara går.

En kvinna och en man. Kvinnan har en älskare. Av älskaren får hon en dag en vacker pälskappa. Hon blev ju glad men kan ju inte ta med den hem precis. Hon funderar och kommer snart på den briljanta idén att lämna in kappan på nåt förvaringsställe för kläder. Hon får då ett kvitto som hon ska lämna till sin man, och säga att hon har hittat det. 

Så det går ett tag och sen ber hon mannen hämta ut vad det nu kan vara på kvittot som hon "hittat" på gatan. Han tar lappen och tänker hämta ut den. 
När han sen kommer hem så frågar kvinnan vad det var? Och mannen tar upp en liten pälskrage ur en påse.
-Den här säger mannen, och ger till sin kvinna. 

Kvinnan kan naturligtvis inte påpeka nåt utan funderar bara HUR det kunnat blivit så här. Hon ville ju ha sin fina päls. Vart är den?

Dagar senare ska de på middag med mannens jobb. Väl sittandes där så kommer mannens sekreterare in. Med kvinnans päls på sej.................................................................................................................................!

Fatta va galet?! Att det kan bli så här, vilken soppa! Och ja, hur skulle de komma ur detta tro? Jag undrar om det är utrett eller om det fortfarande "byts prylar" mellan paren...

U och jag har ätit middag nu och E är på väg hem från skolan. Bara vi hemma. Igår satt jag och surrade om sommarjobb med E och F. Jag önskar så att de får tag på nåt. Har suttit och skrivit upp en lista på alla företag ställen jag kan komma på där de kan slänga in en ansökan. Vill ju att de ska tjäna pengar så det kan ha skoj. Har ni tips på nåt ställe så säg gärna till!  

Ska ta en kopp kaffe nu här och en chokladboll. Sen blir det en stunds dansträning!  =)Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0